SAHABAT IKLAN 1 MALAYSIA:

Tuesday, July 31, 2012

Kerja Sambilan 2012 Bersama ASV

Nama: Aiman Success Venture ASV
Email: asvdaftar@yahoo.com
Website:
Tajuk: Kerja Sambilan 2012 Bersama ASV
Iklan: Kerja sambilan bersama ASV memerlukan anda menjadi ahli ASV. Daftar ahli ASV PERCUMA. Anda akan mendapat perkhidmatan sistem pemasaran ASV mewakili pihak anda untuk anda menjana potensi pendapatan sehingga RM17 juta.

Kerja sambilan ini melibatkan 3 perkara:

1) Syarikat Empayar Ringgit Enterprise - Anda akan menjadi ahli step2rich untuk mendapat keuntungan penjualan ebook-ebook ilmiah di internet potensi pendapatan sehingga RM 17 juta

2) Komuniti Aiman Success venture ASV - Kami akan menjalankan kerja pemasaran bagi pihak ahli-ahli ASV untuk menjana pendapatan melalui bisnes step2rich

3) Anda sebagai ahli ASV - Anda hanya perlu menjadi ahli Step2rich melalui ASV dengan modal hanya RM25 sekali seumur hidup

Kerja sambilan ini boleh dilakukan hanya di rumah melalui internet atau pos. SMS nama & alamat ke 014 2755020 untuk daftar PERCUMA ahli ASV
Ip Pengirim: 203.82.92.7

PINJAMAN PERIBADI :Seluruh Semenanjung Malaysia .memenuhi keperluan kecemasan anda

Nama: farah
Email: farah.loan@yahoo.com
Website: http://pembiayaanonline.blogspot.com
Tajuk: PINJAMAN PERIBADI :Seluruh Semenanjung Malaysia .memenuhi keperluan kecemasan anda
Iklan: PINJAMAN PERIBADI :Seluruh Semenanjung Malaysia memenuhi keperluan kecemasan anda
Pinjaman peribadi ini khusus buat semua pekerja swasta dan kerajaan di Seluruh Semenanjung Malaysia.Kami memberi pinjaman wang melalui syarikat intitusi
kewangan, bank yang terpilih dan koperasi.Kami memberi anda banyak pilihan untuk membuat pinjaman dan kami sudi beri khidmat nasihat status kewangan anda dan penstrukturkan semua tahap kewangan anda menjadi kukuh semula.
Semua layak membuat pinjaman ini walaupun punyai masaalah blacklist,ctos,ccris mahupun status muflis.Servis dan kerja kami cepat dan mesra dan yang penting kami boleh bantu mendapatkan pinjaman yang sesuai dengan keadaan anda.


PINJAMAN PERIBADI :Seluruh Semenanjung Malaysia
Anda boleh layari laman web kami untuk keterangan lanjut di
http://pembiayaanonline.blogspot.com
Atau anda juga boleh tel / sms FARAH di no 017 3571707
Ip Pengirim: 175.144.218.247

TAWARAN pelbagai jenis dan pakej pinjaman yang sesuai untuk anda...

Nama: farah
Email: farah.loan@yahoo.com
Website: http://pembiayaanonline.blogspot.com
Tajuk: TAWARAN pelbagai jenis dan pakej pinjaman yang sesuai untuk anda...
Iklan: Kami ahli panel dari institusi kewangan, koperasi dan bank yang terpilih.Kami dapat memberi anda khidmat nasihat dari segi kewangan dan
punyai banyak pilihan.Tidak kira anda inginkan wang tunai cepat untuk tujuan kecemasan, ingin cari modal perniagaan, dengan kadar yang
terendah kami ada pakej yang sesuai untuk anda.

Selamat datang kami ucapkan kepada semua pengunjung samaada anda kakitangan swasta ataupun kerajaan.Ini merupakan halaman khas bagi pengunjung-pengunjung yang mempunyai masalah untuk memohon pinjaman peribadi dari mana-mana bank atau mana-mana institusi kewangan dimalaysia kerana telah disenarai hitam kan oleh CCRIS, CTOS, FIS. Tetapi di sini kami bersedia menguruskan pinjaman peribadi untuk pemohon yang ingin membuat pinjaman walaupun telah diblacklist atau disenarai hitam dan semua pinjaman yang ditawarkan adalah tidak memerlukan penjamin.
Kami menguruskan pinjaman peribadi untuk meringankan masaalah anda seperti memerlukan modal untuk perniagaan,membayar hutang yang tertunggak,memerlukan wang membeli kenderaan , menyambut Hari lebaran tidak lama lagi , ubah suai rumah dan sebagainya.
http://pembiayaanonline.blogspot.com

UNTUK KETERANGAN LANJUT
HUBUNGI CALL / SMS FARAH 017 3571707
ATAU LAYARI LAMAN WEB
DI http://pembiayaanonline.blogspot.com

KAMI INGIN MENOLONG ANDA..............TANPA SEBARANG UNFRONT
Ip Pengirim: 175.144.218.247

Pembiayaan Peribadi swasta dan Kerajaan

Nama: farah
Email: farah.loan@yahoo.com
Website: http://pembiayaanonline.blogspot.com
Tajuk: Pembiayaan Peribadi swasta dan Kerajaan
Iklan: Pembiayaan Peribadi swasta dan Kerajaan

Syarat-syarat :
( tertakluk pada terma & syarat )
-Untuk warga seluruh semenanjung malaysia
-Boleh melalui pos
-Bekerja(gaji AUTO DEBIT KE BANK)
-Gaji minima rm800 layak memohon
-Bukan partime boleh mohon.
-Pekerja kerajaan yg biro angkasa over 70% boleh cuba
-Sudah bekerja 6 bulan ke atas.

Http://pembiayaanonline.blogspot.com

Apakah Kelebihan Pembiayaan Peribadi syarikat kami..??
1). Syarat Permohonan Yang Mudah dan Ringkas.
2). Kadar Faedah Yang Rendah.
3). Permohonan Anda Mendapat Kelulusan Segera ( 1/2 JAM )
4). Tidak Memerlukan Penjamin dan Cagaran.
5). Tidak Perlu Datang Temuduga, Dokumen Cara POSlaju Diterima. ( Kami akan menelefon anda untuk sessi temuduga permohonan )
6). Berumur 19 Tahun keatas. Bekerja Melebihi 6 Bulan dan Gaji RM 500 Layak Memohon.
7) Pinjaman anda dilindungi oleh insurans.

Pembiayaan Peribadi swasta
Kebaikan pinjaman dengan kami :
-Kelulusan hingga Rm 15000 (terma & syarat)
-Mudah
-Cepat ( Kelulusan 1 hari - tergantung pada kes )
-Selamat
-Tunai Segera
-Tanpa cagaran
-Tanpa yuran pendaftaran ( upfront money )
-Tiada unsur penipuan.
-Segala maklumat pelanggan di rahsiakan

Untuk keterangan lanjut
Hubungi farah di 017 3571707
Atau layari laman web kami di
Http://pembiayaanonline.blogspot.com
Ip Pengirim: 175.144.218.247

STIFORP, Bisnes Terhebat 2012!!!

Nama: Dynaz
Email: putridynazrazman@yahoo.com
Website: http://bit.ly/Ob44t5
Tajuk: STIFORP, Bisnes Terhebat 2012!!!
Iklan: STIFORP, Bisnes Terhebat 2012! Bagi yang dah ada bisnes sendiri (offline@online), STIFORP menyediakan tools percuma seperti autoresponder, landing page, hosting dan lain-lain lagi untuk memperkembangkan lagi bisnes anda!

Bagi yang tidak mempunyai bisnes sendiri, jadikan STIFORP sebagai bisnes anda! Promosikan STIFORP pada orang ramai untuk menerima INCOME TANPA HAD!

Bagi yang TIDAK PANDAI MENAJA@MENCARI ORANG anda juga bakal menerima sehingga USD2,047@RM6,000 sebulan dengan SYARAT ANDA KEKAL. Jadi tunggu apa lagi? Sertai kami sekarang! Maklumat lanjut sila layari http://bit.ly/Ob44t5
Ip Pengirim: 115.132.116.12

Bisnes Tanpa Modal Forex Firm

Nama: Nur Nady
Email: nornadia28@gmail.com
Website: http://prelaunchx.com/x/razraimi
Tajuk: Bisnes Tanpa Modal Forex Firm
Iklan: sebenarnya ini bukannya satu bisnes,prelunchX firm forex tapi promosi pendaftaran akaun dgn prelunchX serta kempen penambahan ahli prelunchx firm forex.pada 27.8.2012 adalah tarikh resmi perlancaran prelunchx firm forex dan tarikh syarikat terbesar itu selepas pengabungan dgn beberapa syarikat forex dunia beroperasi sepenuhnya.perbezaan dgn pendaftaran biasa cuma lah anda diberikan bonus selepas selesai pendaftaran akaun tersebut.prelunchX firm forex adalah syarikat perdagangan matawang asing dunia mengajak dan mengalu-alukan penyertaan anda semua untuk bersama mereka dalam permainan saham forex secara selamat dgn tunjuk ajar dari ejen2 mereka yg bertauliah dan berpengalaman.pendaftaran akaun baru dari anda akan menerima bonus sebanyak 100USD dgn serta merta dari prelunchx dan akan dimasukan secara automatik kedalam akaun baru tersebut sebaik saja selesai pendaftaran.pihak prelunchx firm forex tidak memaksa anda untuk menjadi permain saham mereka,terserahlah kepada pihak anda untuk berkata "YES " atau " tidak"kerana bonus 100 USD itu tetap menjadi hak anda.selepas tarikh 27.8.2012 cek cek akan sampai ketangan anda menerusi alamat lengkap yg diisi dan pihak prelunchX firm forex tidak akan bertangungjawab seandainya nama dan alamat anda tidak lengkap,cek yg dihantar tidak sampai ketangan anda,jadi harus diingatkan pastikan nama dan alamat anda lengkap untuk menerima bonus prelunchx Forex firm .untuk mendaftar akaun anda,ikutlah langkah2 senang dari pihak saya. .dgn hanya mengklik http://prelaunchx.com/x/razraimi dan klik sign up dan daftarlah mengikut arahan yg diberikan.selepas itu klik nama anda atau nama yg anda daftarkan itu serta daftar kali ke dua dg memasukan nama email,nama penuh dan nama penuh berserta alamat anda.langkah ter akhir klik update information.sekian..pendaftaran anda telah selesai.X Firma Forex secara automatik akan membuat akaun forex yang dihubungkan ke akaun PLX anda. Akaun ini akan bermula dengan kira-kira AS $ 100. Mereka akan berdagang akaun ini berkaitan dalam pasaran forex bagi pihak anda. Keputusan perdagangan akan dibuat oleh kakitangan mereka in-house pedagang forex yang berpengalaman dalam kombinasi dengan teknologi analisis ramalan yang mereka membangun.

X Firma forex telah bersetuju untuk membayar anda komisen berulang bulanan sebanyak AS $ 10 sebulan bagi setiap pengguna PLX dalam bulatan sosial dikunci anda yang mencipta akaun forex trading dan mengekalkan imbangan perdagangan yang aktif dengan X Firma Forex selepas pelancaran rasmi mereka.

Soalan: Berikut adalah beberapa soalan dan jawapan untuk membantu anda lebih memahami perjanjian pelancaran dengan Forex Firma X. ..
Bolehkah saya mengeluarkan wang dari akaun dagangan forex yang diuruskan?
Belum lagi. Akaun forex dimiliki dan diuruskan oleh X Firma Forex sehingga pelancaran rasmi mereka. Akaun forex yang diuruskan dikaitkan ke akaun PLX anda dengan pengecam unik tidak bernama. Apabila X Firma Forex melancarkan secara rasmi, kami akan menyediakan link khas untuk anda untuk mencipta akaun baru trading forex dengan Forex Firma X. Apabila anda berbuat demikian, X Firma Forex akan memindahkan wang dalam akaun yang diuruskan untuk forex akaun baru anda, berminat add sy di fb.. surayacinta27@yahoo.com
Ip Pengirim: 124.82.38.211

Nissan Sentra Neo VVL SR20VE

Nama: Syahril
Email: neobadaitimur@gmail.com
Website:
Tajuk: Nissan Sentra Neo VVL SR20VE
Iklan: Text:
Saya hendak melepaskan Nissan Sentra kesayangan.

1.Engine converted to SR20VE+Tiptronic Gearbox (original dan tiada apa2
modifikasi).

2.Enjin&gearbox tiada leaking dan berkeadaan sangat baik. Tidak perlu repair.
Servis dan maintenance sentiasa jaga.

3.Enjin disahkan oleh JPJ. Saluran halal lagi suci. Tidak guna runner.

4. GAB adjustable absorber full set.
5. Tidak pernah kemalangan kecil/besar.
6.

dan pelbagai lagi.
Cat, body, semua asal lagi standard.
Boleh emel, SMS call n nego sampai jadi. Lokasi area Putrajaya.
Just call/sms: 0195697273
Ip Pengirim: 122.129.120.2

PAKAIAN KANAK-KANAK BERJENAMA DENGAN HARGA MURAH

Nama: Norbaiti
Email: colourfulsomethings@gmail.com
Website:
Tajuk: PAKAIAN KANAK-KANAK BERJENAMA DENGAN HARGA MURAH
Iklan: Kami menjual PAKAIAN PRELOVED KANAK-KANAK YANG BERJENAMA SEPERTI PONEY. MOTHERCARE. GAP. CARTER. OSHKOSH. ESPRIT. GIORDANO, MIKI. KIKO. ANAKKU
dan banyak jenama lain lagi

HARGA MURAH dan kebanyakan pakaian kami BERCONDITION SEPERTI BARU..!HARGA SERENDAH RM5 - RM15 je..!
Stock baru diupload setiap minggu
Jom tengok available item kat link ni :-

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.353585501377923.73085.351430554926751&type=3

Inquiries?? Contact us :-
Phone : 017 -277 1232
E-mail : colourfulsomethings@gmail.com

Terima kasih :)
Ip Pengirim: 118.101.176.192

LAYARI WEBSITE KAMI www.pinjamanloan.com UNTUK PINJAMAN PERIBADI.CALL TASHA 03-56339963/017-6357475

Nama: TASHA
Email: spc_78@yahoo.com
Website: www.pinjamanloan.com
Tajuk: LAYARI WEBSITE KAMI www.pinjamanloan.com UNTUK PINJAMAN PERIBADI.CALL TASHA 03-56339963/017-6357475
Iklan: Assalamualaikum dan salam sejahtera……
Kami adalah Syarikat Pemberi Pinjaman Wang Berlesen (Licensed Money Lander) yang beroperasi di Kuala Lumpur dan Selangor. Kami menawarkan Pinjaman Wang Tunai Segera kepada kakitangan kerajaan dan swasta samaada anda blacklist, ctoss, criss dan mempunyai pinjaman dengan syarikat pinjaman berlesen lain.
Kami menjalankan perkhidmatan secara sah di bawah Akta Pemberi Pinjaman 1951. Kami adalah panel kewangan anda dimana kami menyediakan pembiayaan peribadi disaat anda kesempatan wang. Kami akan pastikan anda gembira dengan perkhidmatan yang telah kami sediakan.

Kenapa anda perlu memilih kami:
-pemberian wang terus
-tanpa penjamin dan cagaran
-pinjaman diluluskan dalam 45 minit
-tiada pembayaran uprond sehinggalah lulus loan (tidak perlu risau untuk cuba apply)
-maklumat dirahsiakan
-yang bekerja dan menetap area KL dan Selangor sahaja
-hanya untuk bumiputra sahaja
-bukan untuk badan beruniform (polis, bomba,tentera)

Anda hanya perlu sediakan:-
1) 3 bulan payslip terkini
2) Internet banking (gaji on line bank)
3) Bil elektrik atau bil air
4) Surat pengesahan jawatan / EA letter
5) Epf atau socso

Untuk maklumat lanjut hubungi saya:
TASHA (PERUNDING ANDA)
No h/p:017-6357475
No ph: 03-56339963
No faks: 03-56219963
Email: spc_78@yahoo.com
Website: www.pinjamanloan.com
Ip Pengirim: 175.143.58.150

KINI ANDA LAYAK MEMOHON BAGI KAKITANGAN KERAJAAN DAN SWASTA, WALAUPUN DAH BLACKLIST, CTOS, CCRIS. CALL TASHA 03-56339963

Nama: TASHA
Email: spc_78@yahoo.com
Website: www.pinjamanloan.com
Tajuk: KINI ANDA LAYAK MEMOHON BAGI KAKITANGAN KERAJAAN DAN SWASTA, WALAUPUN DAH BLACKLIST, CTOS, CCRIS. CALL TASHA 03-56339963
Iklan: Assalamualaikum dan salam sejahtera……
Kami adalah Syarikat Pemberi Pinjaman Wang Berlesen (Licensed Money Lander) yang beroperasi di Kuala Lumpur dan Selangor. Kami menawarkan Pinjaman Wang Tunai Segera kepada kakitangan kerajaan dan swasta samaada anda blacklist, ctoss, criss dan mempunyai pinjaman dengan syarikat pinjaman berlesen lain.
Kami menjalankan perkhidmatan secara sah di bawah Akta Pemberi Pinjaman 1951. Kami adalah panel kewangan anda dimana kami menyediakan pembiayaan peribadi disaat anda kesempatan wang. Kami akan pastikan anda gembira dengan perkhidmatan yang telah kami sediakan.

Kenapa anda perlu memilih kami:
-pemberian wang terus
-tanpa penjamin dan cagaran
-pinjaman diluluskan dalam 45 minit
-tiada pembayaran uprond sehinggalah lulus loan (tidak perlu risau untuk cuba apply)
-maklumat dirahsiakan
-yang bekerja dan menetap area KL dan Selangor sahaja
-hanya untuk bumiputra sahaja
-bukan untuk badan beruniform (polis, bomba,tentera)

Anda hanya perlu sediakan:-
1) 3 bulan payslip terkini
2) Internet banking (gaji on line bank)
3) Bil elektrik atau bil air
4) Surat pengesahan jawatan / EA letter
5) Epf atau socso

Untuk maklumat lanjut hubungi saya:
TASHA (PERUNDING ANDA)
No h/p:017-6357475
No ph: 03-56339963
No faks: 03-56219963
Email: spc_78@yahoo.com
Website: www.pinjamanloan.com
Ip Pengirim: 175.143.58.150

PAKEJ PINJAMAN PERIBADI SEHINGGA 20K!!!! TAK SALAH UTK MENCUBA!!! CALL ZIELA 017-6151454

Nama: ZIELA
Email: spc_74@yahoo.com
Website: www.pinjamanmudah.weebly.com
Tajuk: PAKEJ PINJAMAN PERIBADI SEHINGGA 20K!!!! TAK SALAH UTK MENCUBA!!! CALL ZIELA 017-6151454
Iklan: Assalammualaikum & salam sejahtera..
Kami dr syrkt Pemberi Pinjaman Wang Berlesen menawarkan PINJAMAN TUNAI SEGERA kpd kakitangan kerajaan & swasta..

Perkhidmatan kami spt pinjaman segera(kelulusan 40minit), penyelesaian hutang di syrkt lain, khidmat nasihat utk masalah kewangan anda dan juga menyelesaikan masalah kad kredit…

Kami telah disalah anggap oleh sesetengah masyarakat angkara ceti haram...kami menjalankan perkhidmatan secara sah dibwh akta Pemberi Pinjaman 1951..

Kami adalah tempat utk meminimakan masalah anda.Panel penasihat kami adalah yg terlatih dan kami akan pastikan anda gembira dgn perkhidmatan kami..

Kami menyediakan pembiayaan peribadi bkn disaat anda kesempitan tetapi kami adalah backup anda disaat anda memerlukan..TIDAK SALAH JIKA ANDA MENCUBA DISAAT ANDA MEMERLUKAN KAMI….. Ikhlas dr pihak kami..

*pinjaman segera dgn kadar faedah yg boleh dibincang..
*BLACKLIST/CTOS/CCRIS dialu-alukan

-jika berminat sediakan:-
~3 bln payslip terkini
~3 bln statement bank terkini
~surat pengesahan jawatan/EA
~bil air@elektrik terkini
*gaji mesti online bank(auto pay/auto credit)

HUBUNGI KAMI:-

ZIELA:- 017-6151454
@
EMAIL:- ((spc_74@yahoo.com))

WEBSITE:- www.pinjamanmudah.weebly.com
Ip Pengirim: 175.143.58.150

NAK GUNA WANG DENGAN CEPAT??? CALL TASHA 03-56339963/017-6357475

Nama: TASHA
Email: spc_78@yahoo.com
Website: www.pinjamanloan.com
Tajuk: NAK GUNA WANG DENGAN CEPAT??? CALL TASHA 03-56339963/017-6357475
Iklan: Assalamualaikum dan salam sejahtera……
Kami adalah Syarikat Pemberi Pinjaman Wang Berlesen (Licensed Money Lander) yang beroperasi di Kuala Lumpur dan Selangor. Kami menawarkan Pinjaman Wang Tunai Segera kepada kakitangan kerajaan dan swasta samaada anda blacklist, ctoss, criss dan mempunyai pinjaman dengan syarikat pinjaman berlesen lain.
Kami menjalankan perkhidmatan secara sah di bawah Akta Pemberi Pinjaman 1951. Kami adalah panel kewangan anda dimana kami menyediakan pembiayaan peribadi disaat anda kesempatan wang. Kami akan pastikan anda gembira dengan perkhidmatan yang telah kami sediakan.

Kenapa anda perlu memilih kami:
-pemberian wang terus
-tanpa penjamin dan cagaran
-pinjaman diluluskan dalam 45 minit
-tiada pembayaran uprond sehinggalah lulus loan (tidak perlu risau untuk cuba apply)
-maklumat dirahsiakan
-yang bekerja dan menetap area KL dan Selangor sahaja
-hanya untuk bumiputra sahaja
-bukan untuk badan beruniform (polis, bomba,tentera)

Anda hanya perlu sediakan:-
1) 3 bulan payslip terkini
2) Internet banking (gaji on line bank)
3) Bil elektrik atau bil air
4) Surat pengesahan jawatan / EA letter
5) Epf atau socso

Untuk maklumat lanjut hubungi saya:
TASHA (PERUNDING ANDA)
No h/p:017-6357475
No ph: 03-56339963
No faks: 03-56219963
Email: spc_78@yahoo.com
Website: www.pinjamanloan.com
Ip Pengirim: 175.143.58.150

PROMOSI TERHEBAT UNTUK PAKEJ PINJAMAN!! CALL TASHA 03-56339963

Nama: TASHA
Email: spc_78@yahoo.com
Website: www.pinjamanloan.com
Tajuk: PROMOSI TERHEBAT UNTUK PAKEJ PINJAMAN!! CALL TASHA 03-56339963
Iklan: Assalamualaikum dan salam sejahtera……
Kami adalah Syarikat Pemberi Pinjaman Wang Berlesen (Licensed Money Lander) yang beroperasi di Kuala Lumpur dan Selangor. Kami menawarkan Pinjaman Wang Tunai Segera kepada kakitangan kerajaan dan swasta samaada anda blacklist, ctoss, criss dan mempunyai pinjaman dengan syarikat pinjaman berlesen lain.
Kami menjalankan perkhidmatan secara sah di bawah Akta Pemberi Pinjaman 1951. Kami adalah panel kewangan anda dimana kami menyediakan pembiayaan peribadi disaat anda kesempatan wang. Kami akan pastikan anda gembira dengan perkhidmatan yang telah kami sediakan.

Kenapa anda perlu memilih kami:
-pemberian wang terus
-tanpa penjamin dan cagaran
-pinjaman diluluskan dalam 45 minit
-tiada pembayaran uprond sehinggalah lulus loan (tidak perlu risau untuk cuba apply)
-maklumat dirahsiakan
-yang bekerja dan menetap area KL dan Selangor sahaja
-hanya untuk bumiputra sahaja
-bukan untuk badan beruniform (polis, bomba,tentera)

Anda hanya perlu sediakan:-
1) 3 bulan payslip terkini
2) Internet banking (gaji on line bank)
3) Bil elektrik atau bil air
4) Surat pengesahan jawatan / EA letter
5) Epf atau socso

Untuk maklumat lanjut hubungi saya:
TASHA (PERUNDING ANDA)
No h/p:017-6357475
No ph: 03-56339963
No faks: 03-56219963
Email: spc_78@yahoo.com
Website: www.pinjamanloan.com
Ip Pengirim: 175.143.58.150

PINJAMAN PERIBADI UNTUK BUMIPUTRA SAHAJA. SILA CALL ZIELA 017 6151454

Nama: ZIELA
Email: spc_74@yahoo.com
Website: www.pinjamanmudah.weebly.com
Tajuk: PINJAMAN PERIBADI UNTUK BUMIPUTRA SAHAJA. SILA CALL ZIELA 017 6151454
Iklan: Assalammualaikum & salam sejahtera..
Kami dr syrkt Pemberi Pinjaman Wang Berlesen menawarkan PINJAMAN TUNAI SEGERA kpd kakitangan kerajaan & swasta..

Perkhidmatan kami spt pinjaman segera(kelulusan 40minit), penyelesaian hutang di syrkt lain, khidmat nasihat utk masalah kewangan anda dan juga menyelesaikan masalah kad kredit…

Kami telah disalah anggap oleh sesetengah masyarakat angkara ceti haram...kami menjalankan perkhidmatan secara sah dibwh akta Pemberi Pinjaman 1951..

Kami adalah tempat utk meminimakan masalah anda.Panel penasihat kami adalah yg terlatih dan kami akan pastikan anda gembira dgn perkhidmatan kami..

Kami menyediakan pembiayaan peribadi bkn disaat anda kesempitan tetapi kami adalah backup anda disaat anda memerlukan..TIDAK SALAH JIKA ANDA MENCUBA DISAAT ANDA MEMERLUKAN KAMI….. Ikhlas dr pihak kami..

*pinjaman segera dgn kadar faedah yg boleh dibincang..
*BLACKLIST/CTOS/CCRIS dialu-alukan

-jika berminat sediakan:-
~3 bln payslip terkini
~3 bln statement bank terkini
~surat pengesahan jawatan/EA
~bil air@elektrik terkini
*gaji mesti online bank(auto pay/auto credit)

HUBUNGI KAMI:-

ZIELA:- 017-6151454
@
EMAIL:- ((spc_74@yahoo.com))

WEBSITE:- www.pinjamanmudah.weebly.com
Ip Pengirim: 175.143.58.150

PINJAMAN BUMIPUTRA 100%. TERBUKA KEPADA KERAJAAN & SWASTA YANG BEKERJA DI KL & SLGR.. CALL ZIELA 017 6151454

Nama: ZIELA
Email: spc_74@yahoo.com
Website: www.pinjamanmudah.weebly.com
Tajuk: PINJAMAN BUMIPUTRA 100%. TERBUKA KEPADA KERAJAAN & SWASTA YANG BEKERJA DI KL & SLGR.. CALL ZIELA 017 6151454
Iklan: Assalammualaikum & salam sejahtera..
Kami dr syrkt Pemberi Pinjaman Wang Berlesen menawarkan PINJAMAN TUNAI SEGERA kpd kakitangan kerajaan & swasta..

Perkhidmatan kami spt pinjaman segera(kelulusan 40minit), penyelesaian hutang di syrkt lain, khidmat nasihat utk masalah kewangan anda dan juga menyelesaikan masalah kad kredit…

Kami telah disalah anggap oleh sesetengah masyarakat angkara ceti haram...kami menjalankan perkhidmatan secara sah dibwh akta Pemberi Pinjaman 1951..

Kami adalah tempat utk meminimakan masalah anda.Panel penasihat kami adalah yg terlatih dan kami akan pastikan anda gembira dgn perkhidmatan kami..

Kami menyediakan pembiayaan peribadi bkn disaat anda kesempitan tetapi kami adalah backup anda disaat anda memerlukan..TIDAK SALAH JIKA ANDA MENCUBA DISAAT ANDA MEMERLUKAN KAMI….. Ikhlas dr pihak kami..

*pinjaman segera dgn kadar faedah yg boleh dibincang..
*BLACKLIST/CTOS/CCRIS dialu-alukan

-jika berminat sediakan:-
~3 bln payslip terkini
~3 bln statement bank terkini
~surat pengesahan jawatan/EA
~bil air@elektrik terkini
*gaji mesti online bank(auto pay/auto credit)

HUBUNGI KAMI:-

ZIELA:- 017-6151454
@
EMAIL:- ((spc_74@yahoo.com))

WEBSITE:- www.pinjamanmudah.weebly.com
Ip Pengirim: 175.143.58.150

Pinjaman Tunai Segera.Pesara/Blacklist/-Kawasan Kl/selangor Saja.Call 0129198314-Putri

Nama: Puteri
Email: psagroups1@yahoo.com
Website: www.pinjamantunai.weebly.com
Tajuk: Pinjaman Tunai Segera.Pesara/Blacklist/-Kawasan Kl/selangor Saja.Call 0129198314-Putri
Iklan: Kami menyediakan PINJAMAN PERIBADI kepada semua kakitangan kerajaan dan swasta .
BLACKLIST/CTOS/CCRIS,boleh mohon.

Tanpa penjamin dan tiada cagaran (TUNAI SEGERA).

Kelulusan segera dalam tempoh 45 minit.

TERBUKA KEPADA SESIAPA SAHAJA YANG BEKERJA DAN GAJI DI BAYAR OLEH MAJIKAN MELALUI BANK.
UNTUK MEREKA YANG MENETAP DAN BEKERJA DI KUALA LUMPUR DAN SELANGOR SAHAJA.

Sila bawa dokumen;-
1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Penyata EPF (Sekiranya ada)
4) Utiliti Bil Elektrik / Air yang terkini
5) Surat pengesahan jawatan / EA

untuk keterangan lanjut,boleh layari visit site

Hubungi saya untuk temujanji ;-
NAMA: PUTERI
NO TELEFON: 012-9198314
EMAIL: ( ( ( ( (psagroups1@yahoo.com)))))
ALAMAT PEJABAT: C-7-M,JLN SELAMAN 1,DATARAN PALMA OFF JLN AMPANG,AMPANG POINT,SELANGOR

Waktu Pejabat :
Isnin – Jumaat ; 11.30am – 4.30pm
Sabtu: 11.30 am – 1.30pm
Ip Pengirim: 115.132.168.112

Lelong maxi Dress & cardigan RM35 tiap satu

Nama: zue
Email: zura.mgsb2010@gmail.com
Website:
Tajuk: Lelong maxi Dress & cardigan RM35 tiap satu
Iklan: Lelong maxi Dress & cardigan

Sempena nak raya ni saya nak lelong maxi dress ngan cardigan.

maxi dress oren kemerahan RM35 dan cardigan panjang hitam RM35

Ni tidak termasuk pos ya. Cepat2 tinggal sepasang ni je..
Ip Pengirim: 219.92.93.32

Monday, July 30, 2012

pinjaman peribadi kl (bumiputera) kelulusan segera tanpa cagaran&penjamin,hubungi MIA>010-3608165

Nama: mia 010-3608165
Email: miaedora94@yahoo.com
Website: e.pinjam.com
Tajuk: pinjaman peribadi kl (bumiputera) kelulusan segera tanpa cagaran&penjamin,hubungi MIA>010-3608165
Iklan: SKIM PINJAMAN PERIBADI LULUS DAN TUNAI SEGERA KHAS UNTUK KAKITANGAN KERAJAAN /SWASTA/PENCEN/SOCSO
Syarikat kami boleh selasaikan hutang lama anda disyarikat lain(0verlap). Kami boleh membantu anda mencari pakej pinjaman yang paling sesuai untuk anda,
Kami hanya memberi perkhidmatan mencari pakej pinjaman yang paling sesuai untuk anda. Kami adalah perunding berdikari dan tidak mewakili mana-mana institusi kewangan. Oleh itu, nasihat kami 100% objektif dan tidak memihak kepada mana-mana syarikat. Matlamat kami adalah memberi perkhidmatan yang professional untuk membantu anda.

• Pinjaman yang mempunyai kadar keuntungan yang paling rendah
• Jumlah pinjaman yang tertinggi (Daripada rm 500.00 hingaa rm 20,000.00)
• Tempoh pembayaran balik yang paling lama
• Syarat pinjaman yang paling longgar

Kelebihan Pinjaman Peribadi
Tanpa Penjamin
Tidak perlu cagaran
Dokumentasi MINIMUM
Proses cepat dan tunai segera (Kelulusan Segera)
Syarat kelayakan longgar
Blacklist, CTOS dan CCRIS layak
Berminat? (UNTUK PERSONAL LOAN SEGERA SAHAJA)
Sila bawa dokumen;

1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) Buku bank yang telah dikemaskini atau 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Pengesahan jawatan
4) Bil Air / Bil Elektrik

UNTUK KETERANGAN LANJUT HUBUNGI
LIA (PERUNDING ANDA)
HP:016-2680938/SKIM PINJAMAN PERIBADI LULUS DAN TUNAI SEGERA KHAS UNTUK KAKITANGAN KERAJAAN /SWASTA/PENCEN/SOCSO
Syarikat kami boleh selasaikan hutang lama anda disyarikat lain(0verlap). Kami boleh membantu anda mencari pakej pinjaman yang paling sesuai untuk anda,
Kami hanya memberi perkhidmatan mencari pakej pinjaman yang paling sesuai untuk anda. Kami adalah perunding berdikari dan tidak mewakili mana-mana institusi kewangan. Oleh itu, nasihat kami 100% objektif dan tidak memihak kepada mana-mana syarikat. Matlamat kami adalah memberi perkhidmatan yang professional untuk membantu anda.

• Pinjaman yang mempunyai kadar keuntungan yang paling rendah
• Jumlah pinjaman yang tertinggi (Daripada rm 500.00 hingaa rm 20,000.00)
• Tempoh pembayaran balik yang paling lama
• Syarat pinjaman yang paling longgar

Kelebihan Pinjaman Peribadi
Tanpa Penjamin
Tidak perlu cagaran
Dokumentasi MINIMUM
Proses cepat dan tunai segera (Kelulusan Segera)
Syarat kelayakan longgar
Blacklist, CTOS dan CCRIS layak
Berminat? (UNTUK PERSONAL LOAN SEGERA SAHAJA)

Sila bawa dokumen;-
1) 3 bulan slip gaji terkini
2) Buku bank yang telah dikemaskini atau 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Pengesahan jawatan
4) Bil Air / Bil Elektrik

UNTUK KETERANGAN LANJUT HUBUNGI
( PERUNDING KEWANGAN ANDA)
NO HP:
010-3608165 (MIA)
016-2680938 (LIA)
016-3595572 (NORA)
PEJABAT KAMI: 03-56339983/03-56339982-(LIA/NORA/MIA)
EMAIL: (miaedora94@yahoo.com)
WEBSITE : e.pinjam.com

ALAMAT KAMI:
PA-DAT ENTERPRISE SDN.BHD
CT-04-10 SUBANG SQUARE CORPORATE TOWER
JLN SS15/4G 47500 SUBANG JAYA SELANGOR

ELASTIC ENTERPRISE,WISMA UOA 2,
LOBBY B.BUSINESS SUITE,TINGKAT 11,
NO. 19A-11-5,JALAN PINANG,
50450,KUALA LUMPUR.
Ip Pengirim: 175.143.58.217

pinjaman peribadi kl (bumiputera) kelulusan segera tanpa cagaran&penjamin,hubungi MIA>010-3608165

Nama: mia 010-3608165
Email: miaedora94@yahoo.com
Website: e.pinjam.com
Tajuk: pinjaman peribadi kl (bumiputera) kelulusan segera tanpa cagaran&penjamin,hubungi MIA>010-3608165
Iklan: SKIM PINJAMAN PERIBADI LULUS DAN TUNAI SEGERA KHAS UNTUK KAKITANGAN KERAJAAN /SWASTA/PENCEN/SOCSO
Syarikat kami boleh selasaikan hutang lama anda disyarikat lain(0verlap). Kami boleh membantu anda mencari pakej pinjaman yang paling sesuai untuk anda,
Kami hanya memberi perkhidmatan mencari pakej pinjaman yang paling sesuai untuk anda. Kami adalah perunding berdikari dan tidak mewakili mana-mana institusi kewangan. Oleh itu, nasihat kami 100% objektif dan tidak memihak kepada mana-mana syarikat. Matlamat kami adalah memberi perkhidmatan yang professional untuk membantu anda.

• Pinjaman yang mempunyai kadar keuntungan yang paling rendah
• Jumlah pinjaman yang tertinggi (Daripada rm 500.00 hingaa rm 20,000.00)
• Tempoh pembayaran balik yang paling lama
• Syarat pinjaman yang paling longgar

Kelebihan Pinjaman Peribadi
Tanpa Penjamin
Tidak perlu cagaran
Dokumentasi MINIMUM
Proses cepat dan tunai segera (Kelulusan Segera)
Syarat kelayakan longgar
Blacklist, CTOS dan CCRIS layak
Berminat? (UNTUK PERSONAL LOAN SEGERA SAHAJA)
Sila bawa dokumen;

1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) Buku bank yang telah dikemaskini atau 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Pengesahan jawatan
4) Bil Air / Bil Elektrik

UNTUK KETERANGAN LANJUT HUBUNGI
LIA (PERUNDING ANDA)
HP:016-2680938/SKIM PINJAMAN PERIBADI LULUS DAN TUNAI SEGERA KHAS UNTUK KAKITANGAN KERAJAAN /SWASTA/PENCEN/SOCSO
Syarikat kami boleh selasaikan hutang lama anda disyarikat lain(0verlap). Kami boleh membantu anda mencari pakej pinjaman yang paling sesuai untuk anda,
Kami hanya memberi perkhidmatan mencari pakej pinjaman yang paling sesuai untuk anda. Kami adalah perunding berdikari dan tidak mewakili mana-mana institusi kewangan. Oleh itu, nasihat kami 100% objektif dan tidak memihak kepada mana-mana syarikat. Matlamat kami adalah memberi perkhidmatan yang professional untuk membantu anda.

• Pinjaman yang mempunyai kadar keuntungan yang paling rendah
• Jumlah pinjaman yang tertinggi (Daripada rm 500.00 hingaa rm 20,000.00)
• Tempoh pembayaran balik yang paling lama
• Syarat pinjaman yang paling longgar

Kelebihan Pinjaman Peribadi
Tanpa Penjamin
Tidak perlu cagaran
Dokumentasi MINIMUM
Proses cepat dan tunai segera (Kelulusan Segera)
Syarat kelayakan longgar
Blacklist, CTOS dan CCRIS layak
Berminat? (UNTUK PERSONAL LOAN SEGERA SAHAJA)

Sila bawa dokumen;-
1) 3 bulan slip gaji terkini
2) Buku bank yang telah dikemaskini atau 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Pengesahan jawatan
4) Bil Air / Bil Elektrik

UNTUK KETERANGAN LANJUT HUBUNGI
( PERUNDING KEWANGAN ANDA)
NO HP:
010-3608165 (MIA)
016-2680938 (LIA)
016-3595572 (NORA)
PEJABAT KAMI: 03-56339983/03-56339982-(LIA/NORA/MIA)
EMAIL: (miaedora94@yahoo.com)
WEBSITE : e.pinjam.com

ALAMAT KAMI:
PA-DAT ENTERPRISE SDN.BHD
CT-04-10 SUBANG SQUARE CORPORATE TOWER
JLN SS15/4G 47500 SUBANG JAYA SELANGOR

ELASTIC ENTERPRISE,WISMA UOA 2,
LOBBY B.BUSINESS SUITE,TINGKAT 11,
NO. 19A-11-5,JALAN PINANG,
50450,KUALA LUMPUR.
Ip Pengirim: 175.143.58.217

pinjaman peribadi kl (bumiputera) kelulusan segera tanpa cagaran&penjamin,hubungi MIA>010-3608165

Nama: mia 010-3608165
Email: miaedora94@yahoo.com
Website: e.pinjam.com
Tajuk: pinjaman peribadi kl (bumiputera) kelulusan segera tanpa cagaran&penjamin,hubungi MIA>010-3608165
Iklan: SKIM PINJAMAN PERIBADI LULUS DAN TUNAI SEGERA KHAS UNTUK KAKITANGAN KERAJAAN /SWASTA/PENCEN/SOCSO
Syarikat kami boleh selasaikan hutang lama anda disyarikat lain(0verlap). Kami boleh membantu anda mencari pakej pinjaman yang paling sesuai untuk anda,
Kami hanya memberi perkhidmatan mencari pakej pinjaman yang paling sesuai untuk anda. Kami adalah perunding berdikari dan tidak mewakili mana-mana institusi kewangan. Oleh itu, nasihat kami 100% objektif dan tidak memihak kepada mana-mana syarikat. Matlamat kami adalah memberi perkhidmatan yang professional untuk membantu anda.

• Pinjaman yang mempunyai kadar keuntungan yang paling rendah
• Jumlah pinjaman yang tertinggi (Daripada rm 500.00 hingaa rm 20,000.00)
• Tempoh pembayaran balik yang paling lama
• Syarat pinjaman yang paling longgar

Kelebihan Pinjaman Peribadi
Tanpa Penjamin
Tidak perlu cagaran
Dokumentasi MINIMUM
Proses cepat dan tunai segera (Kelulusan Segera)
Syarat kelayakan longgar
Blacklist, CTOS dan CCRIS layak
Berminat? (UNTUK PERSONAL LOAN SEGERA SAHAJA)
Sila bawa dokumen;

1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) Buku bank yang telah dikemaskini atau 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Pengesahan jawatan
4) Bil Air / Bil Elektrik

UNTUK KETERANGAN LANJUT HUBUNGI
LIA (PERUNDING ANDA)
HP:016-2680938/SKIM PINJAMAN PERIBADI LULUS DAN TUNAI SEGERA KHAS UNTUK KAKITANGAN KERAJAAN /SWASTA/PENCEN/SOCSO
Syarikat kami boleh selasaikan hutang lama anda disyarikat lain(0verlap). Kami boleh membantu anda mencari pakej pinjaman yang paling sesuai untuk anda,
Kami hanya memberi perkhidmatan mencari pakej pinjaman yang paling sesuai untuk anda. Kami adalah perunding berdikari dan tidak mewakili mana-mana institusi kewangan. Oleh itu, nasihat kami 100% objektif dan tidak memihak kepada mana-mana syarikat. Matlamat kami adalah memberi perkhidmatan yang professional untuk membantu anda.

• Pinjaman yang mempunyai kadar keuntungan yang paling rendah
• Jumlah pinjaman yang tertinggi (Daripada rm 500.00 hingaa rm 20,000.00)
• Tempoh pembayaran balik yang paling lama
• Syarat pinjaman yang paling longgar

Kelebihan Pinjaman Peribadi
Tanpa Penjamin
Tidak perlu cagaran
Dokumentasi MINIMUM
Proses cepat dan tunai segera (Kelulusan Segera)
Syarat kelayakan longgar
Blacklist, CTOS dan CCRIS layak
Berminat? (UNTUK PERSONAL LOAN SEGERA SAHAJA)

Sila bawa dokumen;-
1) 3 bulan slip gaji terkini
2) Buku bank yang telah dikemaskini atau 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Pengesahan jawatan
4) Bil Air / Bil Elektrik

UNTUK KETERANGAN LANJUT HUBUNGI
( PERUNDING KEWANGAN ANDA)
NO HP:
010-3608165 (MIA)
016-2680938 (LIA)
016-3595572 (NORA)
PEJABAT KAMI: 03-56339983/03-56339982-(LIA/NORA/MIA)
EMAIL: (miaedora94@yahoo.com)
WEBSITE : e.pinjam.com

ALAMAT KAMI:
PA-DAT ENTERPRISE SDN.BHD
CT-04-10 SUBANG SQUARE CORPORATE TOWER
JLN SS15/4G 47500 SUBANG JAYA SELANGOR

ELASTIC ENTERPRISE,WISMA UOA 2,
LOBBY B.BUSINESS SUITE,TINGKAT 11,
NO. 19A-11-5,JALAN PINANG,
50450,KUALA LUMPUR.
Ip Pengirim: 175.143.58.217

pinjaman peribadi kl (bumiputera) kelulusan segera tanpa cagaran&penjamin,hubungi MIA>010-3608165

Nama: mia 010-3608165
Email: miaedora94@yahoo.com
Website: e.pinjam.com
Tajuk: pinjaman peribadi kl (bumiputera) kelulusan segera tanpa cagaran&penjamin,hubungi MIA>010-3608165
Iklan: SKIM PINJAMAN PERIBADI LULUS DAN TUNAI SEGERA KHAS UNTUK KAKITANGAN KERAJAAN /SWASTA/PENCEN/SOCSO
Syarikat kami boleh selasaikan hutang lama anda disyarikat lain(0verlap). Kami boleh membantu anda mencari pakej pinjaman yang paling sesuai untuk anda,
Kami hanya memberi perkhidmatan mencari pakej pinjaman yang paling sesuai untuk anda. Kami adalah perunding berdikari dan tidak mewakili mana-mana institusi kewangan. Oleh itu, nasihat kami 100% objektif dan tidak memihak kepada mana-mana syarikat. Matlamat kami adalah memberi perkhidmatan yang professional untuk membantu anda.

• Pinjaman yang mempunyai kadar keuntungan yang paling rendah
• Jumlah pinjaman yang tertinggi (Daripada rm 500.00 hingaa rm 20,000.00)
• Tempoh pembayaran balik yang paling lama
• Syarat pinjaman yang paling longgar

Kelebihan Pinjaman Peribadi
Tanpa Penjamin
Tidak perlu cagaran
Dokumentasi MINIMUM
Proses cepat dan tunai segera (Kelulusan Segera)
Syarat kelayakan longgar
Blacklist, CTOS dan CCRIS layak
Berminat? (UNTUK PERSONAL LOAN SEGERA SAHAJA)
Sila bawa dokumen;

1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) Buku bank yang telah dikemaskini atau 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Pengesahan jawatan
4) Bil Air / Bil Elektrik

UNTUK KETERANGAN LANJUT HUBUNGI
LIA (PERUNDING ANDA)
HP:016-2680938/SKIM PINJAMAN PERIBADI LULUS DAN TUNAI SEGERA KHAS UNTUK KAKITANGAN KERAJAAN /SWASTA/PENCEN/SOCSO
Syarikat kami boleh selasaikan hutang lama anda disyarikat lain(0verlap). Kami boleh membantu anda mencari pakej pinjaman yang paling sesuai untuk anda,
Kami hanya memberi perkhidmatan mencari pakej pinjaman yang paling sesuai untuk anda. Kami adalah perunding berdikari dan tidak mewakili mana-mana institusi kewangan. Oleh itu, nasihat kami 100% objektif dan tidak memihak kepada mana-mana syarikat. Matlamat kami adalah memberi perkhidmatan yang professional untuk membantu anda.

• Pinjaman yang mempunyai kadar keuntungan yang paling rendah
• Jumlah pinjaman yang tertinggi (Daripada rm 500.00 hingaa rm 20,000.00)
• Tempoh pembayaran balik yang paling lama
• Syarat pinjaman yang paling longgar

Kelebihan Pinjaman Peribadi
Tanpa Penjamin
Tidak perlu cagaran
Dokumentasi MINIMUM
Proses cepat dan tunai segera (Kelulusan Segera)
Syarat kelayakan longgar
Blacklist, CTOS dan CCRIS layak
Berminat? (UNTUK PERSONAL LOAN SEGERA SAHAJA)

Sila bawa dokumen;-
1) 3 bulan slip gaji terkini
2) Buku bank yang telah dikemaskini atau 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Pengesahan jawatan
4) Bil Air / Bil Elektrik

UNTUK KETERANGAN LANJUT HUBUNGI
( PERUNDING KEWANGAN ANDA)
NO HP:
010-3608165 (MIA)
016-2680938 (LIA)
016-3595572 (NORA)
PEJABAT KAMI: 03-56339983/03-56339982-(LIA/NORA/MIA)
EMAIL: (miaedora94@yahoo.com)
WEBSITE : e.pinjam.com

ALAMAT KAMI:
PA-DAT ENTERPRISE SDN.BHD
CT-04-10 SUBANG SQUARE CORPORATE TOWER
JLN SS15/4G 47500 SUBANG JAYA SELANGOR

ELASTIC ENTERPRISE,WISMA UOA 2,
LOBBY B.BUSINESS SUITE,TINGKAT 11,
NO. 19A-11-5,JALAN PINANG,
50450,KUALA LUMPUR.
Ip Pengirim: 175.143.58.217

pinjaman peribadi kl (bumiputera) kelulusan segera tanpa cagaran&penjamin,hubungi MIA>010-3608165

Nama: mia 010-3608165
Email: miaedora94@yahoo.com
Website: e.pinjam.com
Tajuk: pinjaman peribadi kl (bumiputera) kelulusan segera tanpa cagaran&penjamin,hubungi MIA>010-3608165
Iklan: SKIM PINJAMAN PERIBADI LULUS DAN TUNAI SEGERA KHAS UNTUK KAKITANGAN KERAJAAN /SWASTA/PENCEN/SOCSO
Syarikat kami boleh selasaikan hutang lama anda disyarikat lain(0verlap). Kami boleh membantu anda mencari pakej pinjaman yang paling sesuai untuk anda,
Kami hanya memberi perkhidmatan mencari pakej pinjaman yang paling sesuai untuk anda. Kami adalah perunding berdikari dan tidak mewakili mana-mana institusi kewangan. Oleh itu, nasihat kami 100% objektif dan tidak memihak kepada mana-mana syarikat. Matlamat kami adalah memberi perkhidmatan yang professional untuk membantu anda.

• Pinjaman yang mempunyai kadar keuntungan yang paling rendah
• Jumlah pinjaman yang tertinggi (Daripada rm 500.00 hingaa rm 20,000.00)
• Tempoh pembayaran balik yang paling lama
• Syarat pinjaman yang paling longgar

Kelebihan Pinjaman Peribadi
Tanpa Penjamin
Tidak perlu cagaran
Dokumentasi MINIMUM
Proses cepat dan tunai segera (Kelulusan Segera)
Syarat kelayakan longgar
Blacklist, CTOS dan CCRIS layak
Berminat? (UNTUK PERSONAL LOAN SEGERA SAHAJA)
Sila bawa dokumen;

1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) Buku bank yang telah dikemaskini atau 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Pengesahan jawatan
4) Bil Air / Bil Elektrik

UNTUK KETERANGAN LANJUT HUBUNGI
LIA (PERUNDING ANDA)
HP:016-2680938/SKIM PINJAMAN PERIBADI LULUS DAN TUNAI SEGERA KHAS UNTUK KAKITANGAN KERAJAAN /SWASTA/PENCEN/SOCSO
Syarikat kami boleh selasaikan hutang lama anda disyarikat lain(0verlap). Kami boleh membantu anda mencari pakej pinjaman yang paling sesuai untuk anda,
Kami hanya memberi perkhidmatan mencari pakej pinjaman yang paling sesuai untuk anda. Kami adalah perunding berdikari dan tidak mewakili mana-mana institusi kewangan. Oleh itu, nasihat kami 100% objektif dan tidak memihak kepada mana-mana syarikat. Matlamat kami adalah memberi perkhidmatan yang professional untuk membantu anda.

• Pinjaman yang mempunyai kadar keuntungan yang paling rendah
• Jumlah pinjaman yang tertinggi (Daripada rm 500.00 hingaa rm 20,000.00)
• Tempoh pembayaran balik yang paling lama
• Syarat pinjaman yang paling longgar

Kelebihan Pinjaman Peribadi
Tanpa Penjamin
Tidak perlu cagaran
Dokumentasi MINIMUM
Proses cepat dan tunai segera (Kelulusan Segera)
Syarat kelayakan longgar
Blacklist, CTOS dan CCRIS layak
Berminat? (UNTUK PERSONAL LOAN SEGERA SAHAJA)

Sila bawa dokumen;-
1) 3 bulan slip gaji terkini
2) Buku bank yang telah dikemaskini atau 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Pengesahan jawatan
4) Bil Air / Bil Elektrik

UNTUK KETERANGAN LANJUT HUBUNGI
( PERUNDING KEWANGAN ANDA)
NO HP:
010-3608165 (MIA)
016-2680938 (LIA)
016-3595572 (NORA)
PEJABAT KAMI: 03-56339983/03-56339982-(LIA/NORA/MIA)
EMAIL: (miaedora94@yahoo.com)
WEBSITE : e.pinjam.com

ALAMAT KAMI:
PA-DAT ENTERPRISE SDN.BHD
CT-04-10 SUBANG SQUARE CORPORATE TOWER
JLN SS15/4G 47500 SUBANG JAYA SELANGOR

ELASTIC ENTERPRISE,WISMA UOA 2,
LOBBY B.BUSINESS SUITE,TINGKAT 11,
NO. 19A-11-5,JALAN PINANG,
50450,KUALA LUMPUR.
Ip Pengirim: 175.143.58.217

pinjaman peribadi kl (bumiputera) kelulusan segera tanpa cagaran&penjamin,hubungi MIA>010-3608165

Nama: mia 010-3608165
Email: miaedora94@yahoo.com
Website: e.pinjam.com
Tajuk: pinjaman peribadi kl (bumiputera) kelulusan segera tanpa cagaran&penjamin,hubungi MIA>010-3608165
Iklan: SKIM PINJAMAN PERIBADI LULUS DAN TUNAI SEGERA KHAS UNTUK KAKITANGAN KERAJAAN /SWASTA/PENCEN/SOCSO
Syarikat kami boleh selasaikan hutang lama anda disyarikat lain(0verlap). Kami boleh membantu anda mencari pakej pinjaman yang paling sesuai untuk anda,
Kami hanya memberi perkhidmatan mencari pakej pinjaman yang paling sesuai untuk anda. Kami adalah perunding berdikari dan tidak mewakili mana-mana institusi kewangan. Oleh itu, nasihat kami 100% objektif dan tidak memihak kepada mana-mana syarikat. Matlamat kami adalah memberi perkhidmatan yang professional untuk membantu anda.

• Pinjaman yang mempunyai kadar keuntungan yang paling rendah
• Jumlah pinjaman yang tertinggi (Daripada rm 500.00 hingaa rm 20,000.00)
• Tempoh pembayaran balik yang paling lama
• Syarat pinjaman yang paling longgar

Kelebihan Pinjaman Peribadi
Tanpa Penjamin
Tidak perlu cagaran
Dokumentasi MINIMUM
Proses cepat dan tunai segera (Kelulusan Segera)
Syarat kelayakan longgar
Blacklist, CTOS dan CCRIS layak
Berminat? (UNTUK PERSONAL LOAN SEGERA SAHAJA)
Sila bawa dokumen;

1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) Buku bank yang telah dikemaskini atau 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Pengesahan jawatan
4) Bil Air / Bil Elektrik

UNTUK KETERANGAN LANJUT HUBUNGI
LIA (PERUNDING ANDA)
HP:016-2680938/SKIM PINJAMAN PERIBADI LULUS DAN TUNAI SEGERA KHAS UNTUK KAKITANGAN KERAJAAN /SWASTA/PENCEN/SOCSO
Syarikat kami boleh selasaikan hutang lama anda disyarikat lain(0verlap). Kami boleh membantu anda mencari pakej pinjaman yang paling sesuai untuk anda,
Kami hanya memberi perkhidmatan mencari pakej pinjaman yang paling sesuai untuk anda. Kami adalah perunding berdikari dan tidak mewakili mana-mana institusi kewangan. Oleh itu, nasihat kami 100% objektif dan tidak memihak kepada mana-mana syarikat. Matlamat kami adalah memberi perkhidmatan yang professional untuk membantu anda.

• Pinjaman yang mempunyai kadar keuntungan yang paling rendah
• Jumlah pinjaman yang tertinggi (Daripada rm 500.00 hingaa rm 20,000.00)
• Tempoh pembayaran balik yang paling lama
• Syarat pinjaman yang paling longgar

Kelebihan Pinjaman Peribadi
Tanpa Penjamin
Tidak perlu cagaran
Dokumentasi MINIMUM
Proses cepat dan tunai segera (Kelulusan Segera)
Syarat kelayakan longgar
Blacklist, CTOS dan CCRIS layak
Berminat? (UNTUK PERSONAL LOAN SEGERA SAHAJA)

Sila bawa dokumen;-
1) 3 bulan slip gaji terkini
2) Buku bank yang telah dikemaskini atau 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Pengesahan jawatan
4) Bil Air / Bil Elektrik

UNTUK KETERANGAN LANJUT HUBUNGI
( PERUNDING KEWANGAN ANDA)
NO HP:
010-3608165 (MIA)
016-2680938 (LIA)
016-3595572 (NORA)
PEJABAT KAMI: 03-56339983/03-56339982-(LIA/NORA/MIA)
EMAIL: (miaedora94@yahoo.com)
WEBSITE : e.pinjam.com

ALAMAT KAMI:
PA-DAT ENTERPRISE SDN.BHD
CT-04-10 SUBANG SQUARE CORPORATE TOWER
JLN SS15/4G 47500 SUBANG JAYA SELANGOR

ELASTIC ENTERPRISE,WISMA UOA 2,
LOBBY B.BUSINESS SUITE,TINGKAT 11,
NO. 19A-11-5,JALAN PINANG,
50450,KUALA LUMPUR.
Ip Pengirim: 175.143.58.217

pinjaman peribadi kl (bumiputera) kelulusan segera tanpa cagaran&penjamin,hubungi MIA>010-3608165

Nama: mia 010-3608165
Email: miaedora94@yahoo.com
Website: e.pinjam.com
Tajuk: pinjaman peribadi kl (bumiputera) kelulusan segera tanpa cagaran&penjamin,hubungi MIA>010-3608165
Iklan: SKIM PINJAMAN PERIBADI LULUS DAN TUNAI SEGERA KHAS UNTUK KAKITANGAN KERAJAAN /SWASTA/PENCEN/SOCSO
Syarikat kami boleh selasaikan hutang lama anda disyarikat lain(0verlap). Kami boleh membantu anda mencari pakej pinjaman yang paling sesuai untuk anda,
Kami hanya memberi perkhidmatan mencari pakej pinjaman yang paling sesuai untuk anda. Kami adalah perunding berdikari dan tidak mewakili mana-mana institusi kewangan. Oleh itu, nasihat kami 100% objektif dan tidak memihak kepada mana-mana syarikat. Matlamat kami adalah memberi perkhidmatan yang professional untuk membantu anda.

• Pinjaman yang mempunyai kadar keuntungan yang paling rendah
• Jumlah pinjaman yang tertinggi (Daripada rm 500.00 hingaa rm 20,000.00)
• Tempoh pembayaran balik yang paling lama
• Syarat pinjaman yang paling longgar

Kelebihan Pinjaman Peribadi
Tanpa Penjamin
Tidak perlu cagaran
Dokumentasi MINIMUM
Proses cepat dan tunai segera (Kelulusan Segera)
Syarat kelayakan longgar
Blacklist, CTOS dan CCRIS layak
Berminat? (UNTUK PERSONAL LOAN SEGERA SAHAJA)
Sila bawa dokumen;

1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) Buku bank yang telah dikemaskini atau 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Pengesahan jawatan
4) Bil Air / Bil Elektrik

UNTUK KETERANGAN LANJUT HUBUNGI
LIA (PERUNDING ANDA)
HP:016-2680938/SKIM PINJAMAN PERIBADI LULUS DAN TUNAI SEGERA KHAS UNTUK KAKITANGAN KERAJAAN /SWASTA/PENCEN/SOCSO
Syarikat kami boleh selasaikan hutang lama anda disyarikat lain(0verlap). Kami boleh membantu anda mencari pakej pinjaman yang paling sesuai untuk anda,
Kami hanya memberi perkhidmatan mencari pakej pinjaman yang paling sesuai untuk anda. Kami adalah perunding berdikari dan tidak mewakili mana-mana institusi kewangan. Oleh itu, nasihat kami 100% objektif dan tidak memihak kepada mana-mana syarikat. Matlamat kami adalah memberi perkhidmatan yang professional untuk membantu anda.

• Pinjaman yang mempunyai kadar keuntungan yang paling rendah
• Jumlah pinjaman yang tertinggi (Daripada rm 500.00 hingaa rm 20,000.00)
• Tempoh pembayaran balik yang paling lama
• Syarat pinjaman yang paling longgar

Kelebihan Pinjaman Peribadi
Tanpa Penjamin
Tidak perlu cagaran
Dokumentasi MINIMUM
Proses cepat dan tunai segera (Kelulusan Segera)
Syarat kelayakan longgar
Blacklist, CTOS dan CCRIS layak
Berminat? (UNTUK PERSONAL LOAN SEGERA SAHAJA)

Sila bawa dokumen;-
1) 3 bulan slip gaji terkini
2) Buku bank yang telah dikemaskini atau 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Pengesahan jawatan
4) Bil Air / Bil Elektrik

UNTUK KETERANGAN LANJUT HUBUNGI
( PERUNDING KEWANGAN ANDA)
NO HP:
010-3608165 (MIA)
016-2680938 (LIA)
016-3595572 (NORA)
PEJABAT KAMI: 03-56339983/03-56339982-(LIA/NORA/MIA)
EMAIL: (miaedora94@yahoo.com)
WEBSITE : e.pinjam.com

ALAMAT KAMI:
PA-DAT ENTERPRISE SDN.BHD
CT-04-10 SUBANG SQUARE CORPORATE TOWER
JLN SS15/4G 47500 SUBANG JAYA SELANGOR

ELASTIC ENTERPRISE,WISMA UOA 2,
LOBBY B.BUSINESS SUITE,TINGKAT 11,
NO. 19A-11-5,JALAN PINANG,
50450,KUALA LUMPUR.
Ip Pengirim: 175.143.58.217

Pinjaman kl&selangor BUMIPUTERA layak memohon tanpa penjamin&cagaran lulus&tunai segera call sarah 016-9750656

Nama: sarah
Email: sarah.8967@yahoo.com
Website: www.pinjamankl.com
Tajuk: Pinjaman kl&selangor BUMIPUTERA layak memohon tanpa penjamin&cagaran lulus&tunai segera call sarah 016-9750656
Iklan: Pinjaman peribadi untuk pekerja kakitangan kerajaan & Swasta/Kerajaan/pencen/socso

Perlukan PINJAMAN PERIBADI tetapi anda Blacklist? CTOS/CCRIS?kami boleh selesaikan masalah anda untuk mendapat pinjaman peribadi & pakej yang sesuai dengan anda.Syarikat kami juga boleh selesaikan hutang lama anda disyarikat lain (overlap)

Syarikat kami pemberi pinjaman peribadi kepada 100% BUMIPUTERA SAHAJA.Kami hanya member perkhidmatan mencari pakej yang sesuai untuk anda.Kami adalah perunding berdikari dan tidak memihak mana-mana intitusi kewangan .Oleh itu, nasihat kami 100% objektif dan tidak memihak kepada mana-mana syarikat.Matlamat kami adalah memberi perkhidmatan yang professional untuk membantu anda.

Kelebihan Pinjaman Peribadi

• Tanpa penjamin
• Tidak perlu cagaran
• Dokumentasi MINIMUM
• Proses cepat dan tunai segera (kelulusan segera)
• Syarat kelayakan longgar/Blacklist/CTOS/CCRIS layak.

*PINJAMAN DARIPADA RM 500.00 HINGGA RM 20,000.00

*TEMPOH PEMBAYARAN YANG PANJANG

BERMINAT ??(UNTUK PERSONAL LOAN SAHAJA) Sila bawa dokumen :

• 3 bulan slip gaji terbaru
• 3 bulan penyata bank
• Pengesahan jawatan
• Bil air @ api

Alamat Kami : ELASTIC ENTERPRISE,19A-11-5 UOA CENTRE
NO 19,JALAN PINANG 50450 KL.

Alamat Kami : PA-DAT ENTERPRISE SDN BHD
CT-04-10 SUBANG SQUARE CORPORATE TOWER
JALAN SS15/4G 47500 SUBANG JAYA SELANGOR.

Hubungi 0169750709 honey
Hubungi 0169750656 sarah
No Tel Pejabat Kami 03-21669982/83
Email : Sarah.8967@yahoo.com
Website : www.pinjamankl.com
Ip Pengirim: 175.136.216.131

Pinjaman kl&selangor BUMIPUTERA layak memohon tanpa penjamin&cagaran lulus&tunai segera call sarah 016-9750656

Nama: sarah
Email: sarah.8967@yahoo.com
Website: www.pinjamankl.com
Tajuk: Pinjaman kl&selangor BUMIPUTERA layak memohon tanpa penjamin&cagaran lulus&tunai segera call sarah 016-9750656
Iklan: Pinjaman peribadi untuk pekerja kakitangan kerajaan & Swasta/Kerajaan/pencen/socso

Perlukan PINJAMAN PERIBADI tetapi anda Blacklist? CTOS/CCRIS?kami boleh selesaikan masalah anda untuk mendapat pinjaman peribadi & pakej yang sesuai dengan anda.Syarikat kami juga boleh selesaikan hutang lama anda disyarikat lain (overlap)

Syarikat kami pemberi pinjaman peribadi kepada 100% BUMIPUTERA SAHAJA.Kami hanya member perkhidmatan mencari pakej yang sesuai untuk anda.Kami adalah perunding berdikari dan tidak memihak mana-mana intitusi kewangan .Oleh itu, nasihat kami 100% objektif dan tidak memihak kepada mana-mana syarikat.Matlamat kami adalah memberi perkhidmatan yang professional untuk membantu anda.

Kelebihan Pinjaman Peribadi

• Tanpa penjamin
• Tidak perlu cagaran
• Dokumentasi MINIMUM
• Proses cepat dan tunai segera (kelulusan segera)
• Syarat kelayakan longgar/Blacklist/CTOS/CCRIS layak.

*PINJAMAN DARIPADA RM 500.00 HINGGA RM 20,000.00

*TEMPOH PEMBAYARAN YANG PANJANG

BERMINAT ??(UNTUK PERSONAL LOAN SAHAJA) Sila bawa dokumen :

• 3 bulan slip gaji terbaru
• 3 bulan penyata bank
• Pengesahan jawatan
• Bil air @ api

Alamat Kami : ELASTIC ENTERPRISE,19A-11-5 UOA CENTRE
NO 19,JALAN PINANG 50450 KL.

Alamat Kami : PA-DAT ENTERPRISE SDN BHD
CT-04-10 SUBANG SQUARE CORPORATE TOWER
JALAN SS15/4G 47500 SUBANG JAYA SELANGOR.

Hubungi 0169750709 honey
Hubungi 0169750656 sarah
No Tel Pejabat Kami 03-21669982/83
Email : Sarah.8967@yahoo.com
Website : www.pinjamankl.com
Ip Pengirim: 175.136.216.131

Pinjaman kl&selangor BUMIPUTERA layak memohon tanpa penjamin&cagaran lulus&tunai segera call sarah 016-9750656

Nama: sarah
Email: sarah.8967@yahoo.com
Website: www.pinjamankl.com
Tajuk: Pinjaman kl&selangor BUMIPUTERA layak memohon tanpa penjamin&cagaran lulus&tunai segera call sarah 016-9750656
Iklan: Pinjaman peribadi untuk pekerja kakitangan kerajaan & Swasta/Kerajaan/pencen/socso

Perlukan PINJAMAN PERIBADI tetapi anda Blacklist? CTOS/CCRIS?kami boleh selesaikan masalah anda untuk mendapat pinjaman peribadi & pakej yang sesuai dengan anda.Syarikat kami juga boleh selesaikan hutang lama anda disyarikat lain (overlap)

Syarikat kami pemberi pinjaman peribadi kepada 100% BUMIPUTERA SAHAJA.Kami hanya member perkhidmatan mencari pakej yang sesuai untuk anda.Kami adalah perunding berdikari dan tidak memihak mana-mana intitusi kewangan .Oleh itu, nasihat kami 100% objektif dan tidak memihak kepada mana-mana syarikat.Matlamat kami adalah memberi perkhidmatan yang professional untuk membantu anda.

Kelebihan Pinjaman Peribadi

• Tanpa penjamin
• Tidak perlu cagaran
• Dokumentasi MINIMUM
• Proses cepat dan tunai segera (kelulusan segera)
• Syarat kelayakan longgar/Blacklist/CTOS/CCRIS layak.

*PINJAMAN DARIPADA RM 500.00 HINGGA RM 20,000.00

*TEMPOH PEMBAYARAN YANG PANJANG

BERMINAT ??(UNTUK PERSONAL LOAN SAHAJA) Sila bawa dokumen :

• 3 bulan slip gaji terbaru
• 3 bulan penyata bank
• Pengesahan jawatan
• Bil air @ api

Alamat Kami : ELASTIC ENTERPRISE,19A-11-5 UOA CENTRE
NO 19,JALAN PINANG 50450 KL.

Alamat Kami : PA-DAT ENTERPRISE SDN BHD
CT-04-10 SUBANG SQUARE CORPORATE TOWER
JALAN SS15/4G 47500 SUBANG JAYA SELANGOR.

Hubungi 0169750709 honey
Hubungi 0169750656 sarah
No Tel Pejabat Kami 03-21669982/83
Email : Sarah.8967@yahoo.com
Website : www.pinjamankl.com
Ip Pengirim: 175.136.216.131

Pinjaman kl&selangor BUMIPUTERA layak memohon tanpa penjamin&cagaran lulus&tunai segera call sarah 016-9750656

Nama: sarah
Email: sarah.8967@yahoo.com
Website: www.pinjamankl.com
Tajuk: Pinjaman kl&selangor BUMIPUTERA layak memohon tanpa penjamin&cagaran lulus&tunai segera call sarah 016-9750656
Iklan: Pinjaman peribadi untuk pekerja kakitangan kerajaan & Swasta/Kerajaan/pencen/socso

Perlukan PINJAMAN PERIBADI tetapi anda Blacklist? CTOS/CCRIS?kami boleh selesaikan masalah anda untuk mendapat pinjaman peribadi & pakej yang sesuai dengan anda.Syarikat kami juga boleh selesaikan hutang lama anda disyarikat lain (overlap)

Syarikat kami pemberi pinjaman peribadi kepada 100% BUMIPUTERA SAHAJA.Kami hanya member perkhidmatan mencari pakej yang sesuai untuk anda.Kami adalah perunding berdikari dan tidak memihak mana-mana intitusi kewangan .Oleh itu, nasihat kami 100% objektif dan tidak memihak kepada mana-mana syarikat.Matlamat kami adalah memberi perkhidmatan yang professional untuk membantu anda.

Kelebihan Pinjaman Peribadi

• Tanpa penjamin
• Tidak perlu cagaran
• Dokumentasi MINIMUM
• Proses cepat dan tunai segera (kelulusan segera)
• Syarat kelayakan longgar/Blacklist/CTOS/CCRIS layak.

*PINJAMAN DARIPADA RM 500.00 HINGGA RM 20,000.00

*TEMPOH PEMBAYARAN YANG PANJANG

BERMINAT ??(UNTUK PERSONAL LOAN SAHAJA) Sila bawa dokumen :

• 3 bulan slip gaji terbaru
• 3 bulan penyata bank
• Pengesahan jawatan
• Bil air @ api

Alamat Kami : ELASTIC ENTERPRISE,19A-11-5 UOA CENTRE
NO 19,JALAN PINANG 50450 KL.

Alamat Kami : PA-DAT ENTERPRISE SDN BHD
CT-04-10 SUBANG SQUARE CORPORATE TOWER
JALAN SS15/4G 47500 SUBANG JAYA SELANGOR.

Hubungi 0169750709 honey
Hubungi 0169750656 sarah
No Tel Pejabat Kami 03-21669982/83
Email : Sarah.8967@yahoo.com
Website : www.pinjamankl.com
Ip Pengirim: 175.136.216.131

Pinjaman kl&selangor BUMIPUTERA layak memohon tanpa penjamin&cagaran lulus&tunai segera call sarah 016-9750656

Nama: sarah
Email: sarah.8967@yahoo.com
Website: www.pinjamankl.com
Tajuk: Pinjaman kl&selangor BUMIPUTERA layak memohon tanpa penjamin&cagaran lulus&tunai segera call sarah 016-9750656
Iklan: Pinjaman peribadi untuk pekerja kakitangan kerajaan & Swasta/Kerajaan/pencen/socso

Perlukan PINJAMAN PERIBADI tetapi anda Blacklist? CTOS/CCRIS?kami boleh selesaikan masalah anda untuk mendapat pinjaman peribadi & pakej yang sesuai dengan anda.Syarikat kami juga boleh selesaikan hutang lama anda disyarikat lain (overlap)

Syarikat kami pemberi pinjaman peribadi kepada 100% BUMIPUTERA SAHAJA.Kami hanya member perkhidmatan mencari pakej yang sesuai untuk anda.Kami adalah perunding berdikari dan tidak memihak mana-mana intitusi kewangan .Oleh itu, nasihat kami 100% objektif dan tidak memihak kepada mana-mana syarikat.Matlamat kami adalah memberi perkhidmatan yang professional untuk membantu anda.

Kelebihan Pinjaman Peribadi

• Tanpa penjamin
• Tidak perlu cagaran
• Dokumentasi MINIMUM
• Proses cepat dan tunai segera (kelulusan segera)
• Syarat kelayakan longgar/Blacklist/CTOS/CCRIS layak.

*PINJAMAN DARIPADA RM 500.00 HINGGA RM 20,000.00

*TEMPOH PEMBAYARAN YANG PANJANG

BERMINAT ??(UNTUK PERSONAL LOAN SAHAJA) Sila bawa dokumen :

• 3 bulan slip gaji terbaru
• 3 bulan penyata bank
• Pengesahan jawatan
• Bil air @ api

Alamat Kami : ELASTIC ENTERPRISE,19A-11-5 UOA CENTRE
NO 19,JALAN PINANG 50450 KL.

Alamat Kami : PA-DAT ENTERPRISE SDN BHD
CT-04-10 SUBANG SQUARE CORPORATE TOWER
JALAN SS15/4G 47500 SUBANG JAYA SELANGOR.

Hubungi 0169750709 honey
Hubungi 0169750656 sarah
No Tel Pejabat Kami 03-21669982/83
Email : Sarah.8967@yahoo.com
Website : www.pinjamankl.com
Ip Pengirim: 175.136.216.131

pinjaman peribadi kl (bumiputera) kelulusan segera tanpa cagaran&penjamin,hubungi MIA>010-3608165

Nama: mia 010-3608165
Email: miaedora94@yahoo.com
Website: www.pinjamanpadat2u.com
Tajuk: pinjaman peribadi kl (bumiputera) kelulusan segera tanpa cagaran&penjamin,hubungi MIA>010-3608165
Iklan: SKIM PINJAMAN PERIBADI LULUS DAN TUNAI SEGERA KHAS UNTUK KAKITANGAN KERAJAAN /SWASTA/PENCEN/SOCSO
Syarikat kami boleh selasaikan hutang lama anda disyarikat lain(0verlap). Kami boleh membantu anda mencari pakej pinjaman yang paling sesuai untuk anda,
Kami hanya memberi perkhidmatan mencari pakej pinjaman yang paling sesuai untuk anda. Kami adalah perunding berdikari dan tidak mewakili mana-mana institusi kewangan. Oleh itu, nasihat kami 100% objektif dan tidak memihak kepada mana-mana syarikat. Matlamat kami adalah memberi perkhidmatan yang professional untuk membantu anda.

• Pinjaman yang mempunyai kadar keuntungan yang paling rendah
• Jumlah pinjaman yang tertinggi (Daripada rm 500.00 hingaa rm 20,000.00)
• Tempoh pembayaran balik yang paling lama
• Syarat pinjaman yang paling longgar

Kelebihan Pinjaman Peribadi
Tanpa Penjamin
Tidak perlu cagaran
Dokumentasi MINIMUM
Proses cepat dan tunai segera (Kelulusan Segera)
Syarat kelayakan longgar
Blacklist, CTOS dan CCRIS layak
Berminat? (UNTUK PERSONAL LOAN SEGERA SAHAJA)
Sila bawa dokumen;

1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) Buku bank yang telah dikemaskini atau 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Pengesahan jawatan
4) Bil Air / Bil Elektrik

UNTUK KETERANGAN LANJUT HUBUNGI
LIA (PERUNDING ANDA)
HP:016-2680938/SKIM PINJAMAN PERIBADI LULUS DAN TUNAI SEGERA KHAS UNTUK KAKITANGAN KERAJAAN /SWASTA/PENCEN/SOCSO
Syarikat kami boleh selasaikan hutang lama anda disyarikat lain(0verlap). Kami boleh membantu anda mencari pakej pinjaman yang paling sesuai untuk anda,
Kami hanya memberi perkhidmatan mencari pakej pinjaman yang paling sesuai untuk anda. Kami adalah perunding berdikari dan tidak mewakili mana-mana institusi kewangan. Oleh itu, nasihat kami 100% objektif dan tidak memihak kepada mana-mana syarikat. Matlamat kami adalah memberi perkhidmatan yang professional untuk membantu anda.

• Pinjaman yang mempunyai kadar keuntungan yang paling rendah
• Jumlah pinjaman yang tertinggi (Daripada rm 500.00 hingaa rm 20,000.00)
• Tempoh pembayaran balik yang paling lama
• Syarat pinjaman yang paling longgar

Kelebihan Pinjaman Peribadi
Tanpa Penjamin
Tidak perlu cagaran
Dokumentasi MINIMUM
Proses cepat dan tunai segera (Kelulusan Segera)
Syarat kelayakan longgar
Blacklist, CTOS dan CCRIS layak
Berminat? (UNTUK PERSONAL LOAN SEGERA SAHAJA)

Sila bawa dokumen;-
1) 3 bulan slip gaji terkini
2) Buku bank yang telah dikemaskini atau 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Pengesahan jawatan
4) Bil Air / Bil Elektrik

UNTUK KETERANGAN LANJUT HUBUNGI
( PERUNDING KEWANGAN ANDA)
NO HP:
010-3608165 (MIA)
016-2680938 (LIA)
016-3595572 (NORA)
PEJABAT KAMI: 03-56339983/03-56339982-(LIA/NORA/MIA)
EMAIL: (miaedora94@yahoo.com)
WEBSITE : e.pinjam.com

ALAMAT KAMI:
PA-DAT ENTERPRISE SDN.BHD
CT-04-10 SUBANG SQUARE CORPORATE TOWER
JLN SS15/4G 47500 SUBANG JAYA SELANGOR

ELASTIC ENTERPRISE,WISMA UOA 2,
LOBBY B.BUSINESS SUITE,TINGKAT 11,
NO. 19A-11-5,JALAN PINANG,
50450,KUALA LUMPUR.
Ip Pengirim: 175.143.58.217

pinjaman peribadi kl (bumiputera) kelulusan segera tanpa cagaran&penjamin,hubungi MIA>010-3608165

Nama: mia 010-3608165
Email: miaedora94@yahoo.com
Website: www.pinjamanpadat2u.com
Tajuk: pinjaman peribadi kl (bumiputera) kelulusan segera tanpa cagaran&penjamin,hubungi MIA>010-3608165
Iklan: SKIM PINJAMAN PERIBADI LULUS DAN TUNAI SEGERA KHAS UNTUK KAKITANGAN KERAJAAN /SWASTA/PENCEN/SOCSO
Syarikat kami boleh selasaikan hutang lama anda disyarikat lain(0verlap). Kami boleh membantu anda mencari pakej pinjaman yang paling sesuai untuk anda,
Kami hanya memberi perkhidmatan mencari pakej pinjaman yang paling sesuai untuk anda. Kami adalah perunding berdikari dan tidak mewakili mana-mana institusi kewangan. Oleh itu, nasihat kami 100% objektif dan tidak memihak kepada mana-mana syarikat. Matlamat kami adalah memberi perkhidmatan yang professional untuk membantu anda.

• Pinjaman yang mempunyai kadar keuntungan yang paling rendah
• Jumlah pinjaman yang tertinggi (Daripada rm 500.00 hingaa rm 20,000.00)
• Tempoh pembayaran balik yang paling lama
• Syarat pinjaman yang paling longgar

Kelebihan Pinjaman Peribadi
Tanpa Penjamin
Tidak perlu cagaran
Dokumentasi MINIMUM
Proses cepat dan tunai segera (Kelulusan Segera)
Syarat kelayakan longgar
Blacklist, CTOS dan CCRIS layak
Berminat? (UNTUK PERSONAL LOAN SEGERA SAHAJA)
Sila bawa dokumen;

1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) Buku bank yang telah dikemaskini atau 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Pengesahan jawatan
4) Bil Air / Bil Elektrik

UNTUK KETERANGAN LANJUT HUBUNGI
LIA (PERUNDING ANDA)
HP:016-2680938/SKIM PINJAMAN PERIBADI LULUS DAN TUNAI SEGERA KHAS UNTUK KAKITANGAN KERAJAAN /SWASTA/PENCEN/SOCSO
Syarikat kami boleh selasaikan hutang lama anda disyarikat lain(0verlap). Kami boleh membantu anda mencari pakej pinjaman yang paling sesuai untuk anda,
Kami hanya memberi perkhidmatan mencari pakej pinjaman yang paling sesuai untuk anda. Kami adalah perunding berdikari dan tidak mewakili mana-mana institusi kewangan. Oleh itu, nasihat kami 100% objektif dan tidak memihak kepada mana-mana syarikat. Matlamat kami adalah memberi perkhidmatan yang professional untuk membantu anda.

• Pinjaman yang mempunyai kadar keuntungan yang paling rendah
• Jumlah pinjaman yang tertinggi (Daripada rm 500.00 hingaa rm 20,000.00)
• Tempoh pembayaran balik yang paling lama
• Syarat pinjaman yang paling longgar

Kelebihan Pinjaman Peribadi
Tanpa Penjamin
Tidak perlu cagaran
Dokumentasi MINIMUM
Proses cepat dan tunai segera (Kelulusan Segera)
Syarat kelayakan longgar
Blacklist, CTOS dan CCRIS layak
Berminat? (UNTUK PERSONAL LOAN SEGERA SAHAJA)

Sila bawa dokumen;-
1) 3 bulan slip gaji terkini
2) Buku bank yang telah dikemaskini atau 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Pengesahan jawatan
4) Bil Air / Bil Elektrik

UNTUK KETERANGAN LANJUT HUBUNGI
( PERUNDING KEWANGAN ANDA)
NO HP:
010-3608165 (MIA)
016-2680938 (LIA)
016-3595572 (NORA)
PEJABAT KAMI: 03-56339983/03-56339982-(LIA/NORA/MIA)
EMAIL: (miaedora94@yahoo.com)
WEBSITE : e.pinjam.com

ALAMAT KAMI:
PA-DAT ENTERPRISE SDN.BHD
CT-04-10 SUBANG SQUARE CORPORATE TOWER
JLN SS15/4G 47500 SUBANG JAYA SELANGOR

ELASTIC ENTERPRISE,WISMA UOA 2,
LOBBY B.BUSINESS SUITE,TINGKAT 11,
NO. 19A-11-5,JALAN PINANG,
50450,KUALA LUMPUR.
Ip Pengirim: 175.143.58.217

pinjaman peribadi kl (bumiputera) kelulusan segera tanpa cagaran&penjamin,hubungi MIA>010-3608165

Nama: mia 010-3608165
Email: miaedora94@yahoo.com
Website: www.pinjamanpadat2u.com
Tajuk: pinjaman peribadi kl (bumiputera) kelulusan segera tanpa cagaran&penjamin,hubungi MIA>010-3608165
Iklan: SKIM PINJAMAN PERIBADI LULUS DAN TUNAI SEGERA KHAS UNTUK KAKITANGAN KERAJAAN /SWASTA/PENCEN/SOCSO
Syarikat kami boleh selasaikan hutang lama anda disyarikat lain(0verlap). Kami boleh membantu anda mencari pakej pinjaman yang paling sesuai untuk anda,
Kami hanya memberi perkhidmatan mencari pakej pinjaman yang paling sesuai untuk anda. Kami adalah perunding berdikari dan tidak mewakili mana-mana institusi kewangan. Oleh itu, nasihat kami 100% objektif dan tidak memihak kepada mana-mana syarikat. Matlamat kami adalah memberi perkhidmatan yang professional untuk membantu anda.

• Pinjaman yang mempunyai kadar keuntungan yang paling rendah
• Jumlah pinjaman yang tertinggi (Daripada rm 500.00 hingaa rm 20,000.00)
• Tempoh pembayaran balik yang paling lama
• Syarat pinjaman yang paling longgar

Kelebihan Pinjaman Peribadi
Tanpa Penjamin
Tidak perlu cagaran
Dokumentasi MINIMUM
Proses cepat dan tunai segera (Kelulusan Segera)
Syarat kelayakan longgar
Blacklist, CTOS dan CCRIS layak
Berminat? (UNTUK PERSONAL LOAN SEGERA SAHAJA)
Sila bawa dokumen;

1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) Buku bank yang telah dikemaskini atau 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Pengesahan jawatan
4) Bil Air / Bil Elektrik

UNTUK KETERANGAN LANJUT HUBUNGI
LIA (PERUNDING ANDA)
HP:016-2680938/SKIM PINJAMAN PERIBADI LULUS DAN TUNAI SEGERA KHAS UNTUK KAKITANGAN KERAJAAN /SWASTA/PENCEN/SOCSO
Syarikat kami boleh selasaikan hutang lama anda disyarikat lain(0verlap). Kami boleh membantu anda mencari pakej pinjaman yang paling sesuai untuk anda,
Kami hanya memberi perkhidmatan mencari pakej pinjaman yang paling sesuai untuk anda. Kami adalah perunding berdikari dan tidak mewakili mana-mana institusi kewangan. Oleh itu, nasihat kami 100% objektif dan tidak memihak kepada mana-mana syarikat. Matlamat kami adalah memberi perkhidmatan yang professional untuk membantu anda.

• Pinjaman yang mempunyai kadar keuntungan yang paling rendah
• Jumlah pinjaman yang tertinggi (Daripada rm 500.00 hingaa rm 20,000.00)
• Tempoh pembayaran balik yang paling lama
• Syarat pinjaman yang paling longgar

Kelebihan Pinjaman Peribadi
Tanpa Penjamin
Tidak perlu cagaran
Dokumentasi MINIMUM
Proses cepat dan tunai segera (Kelulusan Segera)
Syarat kelayakan longgar
Blacklist, CTOS dan CCRIS layak
Berminat? (UNTUK PERSONAL LOAN SEGERA SAHAJA)

Sila bawa dokumen;-
1) 3 bulan slip gaji terkini
2) Buku bank yang telah dikemaskini atau 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Pengesahan jawatan
4) Bil Air / Bil Elektrik

UNTUK KETERANGAN LANJUT HUBUNGI
( PERUNDING KEWANGAN ANDA)
NO HP:
010-3608165 (MIA)
016-2680938 (LIA)
016-3595572 (NORA)
PEJABAT KAMI: 03-56339983/03-56339982-(LIA/NORA/MIA)
EMAIL: (miaedora94@yahoo.com)
WEBSITE : e.pinjam.com

ALAMAT KAMI:
PA-DAT ENTERPRISE SDN.BHD
CT-04-10 SUBANG SQUARE CORPORATE TOWER
JLN SS15/4G 47500 SUBANG JAYA SELANGOR

ELASTIC ENTERPRISE,WISMA UOA 2,
LOBBY B.BUSINESS SUITE,TINGKAT 11,
NO. 19A-11-5,JALAN PINANG,
50450,KUALA LUMPUR.
Ip Pengirim: 175.143.58.217

pinjaman peribadi kl (bumiputera) kelulusan segera tanpa cagaran&penjamin,hubungi MIA>010-3608165

Nama: mia 010-3608165
Email: miaedora94@yahoo.com
Website: www.pinjamanpadat2u.com
Tajuk: pinjaman peribadi kl (bumiputera) kelulusan segera tanpa cagaran&penjamin,hubungi MIA>010-3608165
Iklan: SKIM PINJAMAN PERIBADI LULUS DAN TUNAI SEGERA KHAS UNTUK KAKITANGAN KERAJAAN /SWASTA/PENCEN/SOCSO
Syarikat kami boleh selasaikan hutang lama anda disyarikat lain(0verlap). Kami boleh membantu anda mencari pakej pinjaman yang paling sesuai untuk anda,
Kami hanya memberi perkhidmatan mencari pakej pinjaman yang paling sesuai untuk anda. Kami adalah perunding berdikari dan tidak mewakili mana-mana institusi kewangan. Oleh itu, nasihat kami 100% objektif dan tidak memihak kepada mana-mana syarikat. Matlamat kami adalah memberi perkhidmatan yang professional untuk membantu anda.

• Pinjaman yang mempunyai kadar keuntungan yang paling rendah
• Jumlah pinjaman yang tertinggi (Daripada rm 500.00 hingaa rm 20,000.00)
• Tempoh pembayaran balik yang paling lama
• Syarat pinjaman yang paling longgar

Kelebihan Pinjaman Peribadi
Tanpa Penjamin
Tidak perlu cagaran
Dokumentasi MINIMUM
Proses cepat dan tunai segera (Kelulusan Segera)
Syarat kelayakan longgar
Blacklist, CTOS dan CCRIS layak
Berminat? (UNTUK PERSONAL LOAN SEGERA SAHAJA)
Sila bawa dokumen;

1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) Buku bank yang telah dikemaskini atau 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Pengesahan jawatan
4) Bil Air / Bil Elektrik

UNTUK KETERANGAN LANJUT HUBUNGI
LIA (PERUNDING ANDA)
HP:016-2680938/SKIM PINJAMAN PERIBADI LULUS DAN TUNAI SEGERA KHAS UNTUK KAKITANGAN KERAJAAN /SWASTA/PENCEN/SOCSO
Syarikat kami boleh selasaikan hutang lama anda disyarikat lain(0verlap). Kami boleh membantu anda mencari pakej pinjaman yang paling sesuai untuk anda,
Kami hanya memberi perkhidmatan mencari pakej pinjaman yang paling sesuai untuk anda. Kami adalah perunding berdikari dan tidak mewakili mana-mana institusi kewangan. Oleh itu, nasihat kami 100% objektif dan tidak memihak kepada mana-mana syarikat. Matlamat kami adalah memberi perkhidmatan yang professional untuk membantu anda.

• Pinjaman yang mempunyai kadar keuntungan yang paling rendah
• Jumlah pinjaman yang tertinggi (Daripada rm 500.00 hingaa rm 20,000.00)
• Tempoh pembayaran balik yang paling lama
• Syarat pinjaman yang paling longgar

Kelebihan Pinjaman Peribadi
Tanpa Penjamin
Tidak perlu cagaran
Dokumentasi MINIMUM
Proses cepat dan tunai segera (Kelulusan Segera)
Syarat kelayakan longgar
Blacklist, CTOS dan CCRIS layak
Berminat? (UNTUK PERSONAL LOAN SEGERA SAHAJA)

Sila bawa dokumen;-
1) 3 bulan slip gaji terkini
2) Buku bank yang telah dikemaskini atau 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Pengesahan jawatan
4) Bil Air / Bil Elektrik

UNTUK KETERANGAN LANJUT HUBUNGI
( PERUNDING KEWANGAN ANDA)
NO HP:
010-3608165 (MIA)
016-2680938 (LIA)
016-3595572 (NORA)
PEJABAT KAMI: 03-56339983/03-56339982-(LIA/NORA/MIA)
EMAIL: (miaedora94@yahoo.com)
WEBSITE : e.pinjam.com

ALAMAT KAMI:
PA-DAT ENTERPRISE SDN.BHD
CT-04-10 SUBANG SQUARE CORPORATE TOWER
JLN SS15/4G 47500 SUBANG JAYA SELANGOR

ELASTIC ENTERPRISE,WISMA UOA 2,
LOBBY B.BUSINESS SUITE,TINGKAT 11,
NO. 19A-11-5,JALAN PINANG,
50450,KUALA LUMPUR.
Ip Pengirim: 175.143.58.217

pinjaman peribadi kl (bumiputera) kelulusan segera tanpa cagaran&penjamin,hubungi MIA>010-3608165

Nama: mia 010-3608165
Email: miaedora94@yahoo.com
Website: www.pinjamanpadat2u.com
Tajuk: pinjaman peribadi kl (bumiputera) kelulusan segera tanpa cagaran&penjamin,hubungi MIA>010-3608165
Iklan: SKIM PINJAMAN PERIBADI LULUS DAN TUNAI SEGERA KHAS UNTUK KAKITANGAN KERAJAAN /SWASTA/PENCEN/SOCSO
Syarikat kami boleh selasaikan hutang lama anda disyarikat lain(0verlap). Kami boleh membantu anda mencari pakej pinjaman yang paling sesuai untuk anda,
Kami hanya memberi perkhidmatan mencari pakej pinjaman yang paling sesuai untuk anda. Kami adalah perunding berdikari dan tidak mewakili mana-mana institusi kewangan. Oleh itu, nasihat kami 100% objektif dan tidak memihak kepada mana-mana syarikat. Matlamat kami adalah memberi perkhidmatan yang professional untuk membantu anda.

• Pinjaman yang mempunyai kadar keuntungan yang paling rendah
• Jumlah pinjaman yang tertinggi (Daripada rm 500.00 hingaa rm 20,000.00)
• Tempoh pembayaran balik yang paling lama
• Syarat pinjaman yang paling longgar

Kelebihan Pinjaman Peribadi
Tanpa Penjamin
Tidak perlu cagaran
Dokumentasi MINIMUM
Proses cepat dan tunai segera (Kelulusan Segera)
Syarat kelayakan longgar
Blacklist, CTOS dan CCRIS layak
Berminat? (UNTUK PERSONAL LOAN SEGERA SAHAJA)
Sila bawa dokumen;

1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) Buku bank yang telah dikemaskini atau 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Pengesahan jawatan
4) Bil Air / Bil Elektrik

UNTUK KETERANGAN LANJUT HUBUNGI
LIA (PERUNDING ANDA)
HP:016-2680938/SKIM PINJAMAN PERIBADI LULUS DAN TUNAI SEGERA KHAS UNTUK KAKITANGAN KERAJAAN /SWASTA/PENCEN/SOCSO
Syarikat kami boleh selasaikan hutang lama anda disyarikat lain(0verlap). Kami boleh membantu anda mencari pakej pinjaman yang paling sesuai untuk anda,
Kami hanya memberi perkhidmatan mencari pakej pinjaman yang paling sesuai untuk anda. Kami adalah perunding berdikari dan tidak mewakili mana-mana institusi kewangan. Oleh itu, nasihat kami 100% objektif dan tidak memihak kepada mana-mana syarikat. Matlamat kami adalah memberi perkhidmatan yang professional untuk membantu anda.

• Pinjaman yang mempunyai kadar keuntungan yang paling rendah
• Jumlah pinjaman yang tertinggi (Daripada rm 500.00 hingaa rm 20,000.00)
• Tempoh pembayaran balik yang paling lama
• Syarat pinjaman yang paling longgar

Kelebihan Pinjaman Peribadi
Tanpa Penjamin
Tidak perlu cagaran
Dokumentasi MINIMUM
Proses cepat dan tunai segera (Kelulusan Segera)
Syarat kelayakan longgar
Blacklist, CTOS dan CCRIS layak
Berminat? (UNTUK PERSONAL LOAN SEGERA SAHAJA)

Sila bawa dokumen;-
1) 3 bulan slip gaji terkini
2) Buku bank yang telah dikemaskini atau 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Pengesahan jawatan
4) Bil Air / Bil Elektrik

UNTUK KETERANGAN LANJUT HUBUNGI
( PERUNDING KEWANGAN ANDA)
NO HP:
010-3608165 (MIA)
016-2680938 (LIA)
016-3595572 (NORA)
PEJABAT KAMI: 03-56339983/03-56339982-(LIA/NORA/MIA)
EMAIL: (miaedora94@yahoo.com)
WEBSITE : e.pinjam.com

ALAMAT KAMI:
PA-DAT ENTERPRISE SDN.BHD
CT-04-10 SUBANG SQUARE CORPORATE TOWER
JLN SS15/4G 47500 SUBANG JAYA SELANGOR

ELASTIC ENTERPRISE,WISMA UOA 2,
LOBBY B.BUSINESS SUITE,TINGKAT 11,
NO. 19A-11-5,JALAN PINANG,
50450,KUALA LUMPUR.
Ip Pengirim: 175.143.58.217

pinjaman peribadi kl (bumiputera) kelulusan segera tanpa cagaran&penjamin,hubungi MIA>010-3608165

Nama: mia 010-3608165
Email: miaedora94@yahoo.com
Website: www.pinjamanpadat2u.com
Tajuk: pinjaman peribadi kl (bumiputera) kelulusan segera tanpa cagaran&penjamin,hubungi MIA>010-3608165
Iklan: SKIM PINJAMAN PERIBADI LULUS DAN TUNAI SEGERA KHAS UNTUK KAKITANGAN KERAJAAN /SWASTA/PENCEN/SOCSO
Syarikat kami boleh selasaikan hutang lama anda disyarikat lain(0verlap). Kami boleh membantu anda mencari pakej pinjaman yang paling sesuai untuk anda,
Kami hanya memberi perkhidmatan mencari pakej pinjaman yang paling sesuai untuk anda. Kami adalah perunding berdikari dan tidak mewakili mana-mana institusi kewangan. Oleh itu, nasihat kami 100% objektif dan tidak memihak kepada mana-mana syarikat. Matlamat kami adalah memberi perkhidmatan yang professional untuk membantu anda.

• Pinjaman yang mempunyai kadar keuntungan yang paling rendah
• Jumlah pinjaman yang tertinggi (Daripada rm 500.00 hingaa rm 20,000.00)
• Tempoh pembayaran balik yang paling lama
• Syarat pinjaman yang paling longgar

Kelebihan Pinjaman Peribadi
Tanpa Penjamin
Tidak perlu cagaran
Dokumentasi MINIMUM
Proses cepat dan tunai segera (Kelulusan Segera)
Syarat kelayakan longgar
Blacklist, CTOS dan CCRIS layak
Berminat? (UNTUK PERSONAL LOAN SEGERA SAHAJA)
Sila bawa dokumen;

1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) Buku bank yang telah dikemaskini atau 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Pengesahan jawatan
4) Bil Air / Bil Elektrik

UNTUK KETERANGAN LANJUT HUBUNGI
LIA (PERUNDING ANDA)
HP:016-2680938/SKIM PINJAMAN PERIBADI LULUS DAN TUNAI SEGERA KHAS UNTUK KAKITANGAN KERAJAAN /SWASTA/PENCEN/SOCSO
Syarikat kami boleh selasaikan hutang lama anda disyarikat lain(0verlap). Kami boleh membantu anda mencari pakej pinjaman yang paling sesuai untuk anda,
Kami hanya memberi perkhidmatan mencari pakej pinjaman yang paling sesuai untuk anda. Kami adalah perunding berdikari dan tidak mewakili mana-mana institusi kewangan. Oleh itu, nasihat kami 100% objektif dan tidak memihak kepada mana-mana syarikat. Matlamat kami adalah memberi perkhidmatan yang professional untuk membantu anda.

• Pinjaman yang mempunyai kadar keuntungan yang paling rendah
• Jumlah pinjaman yang tertinggi (Daripada rm 500.00 hingaa rm 20,000.00)
• Tempoh pembayaran balik yang paling lama
• Syarat pinjaman yang paling longgar

Kelebihan Pinjaman Peribadi
Tanpa Penjamin
Tidak perlu cagaran
Dokumentasi MINIMUM
Proses cepat dan tunai segera (Kelulusan Segera)
Syarat kelayakan longgar
Blacklist, CTOS dan CCRIS layak
Berminat? (UNTUK PERSONAL LOAN SEGERA SAHAJA)

Sila bawa dokumen;-
1) 3 bulan slip gaji terkini
2) Buku bank yang telah dikemaskini atau 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Pengesahan jawatan
4) Bil Air / Bil Elektrik

UNTUK KETERANGAN LANJUT HUBUNGI
( PERUNDING KEWANGAN ANDA)
NO HP:
010-3608165 (MIA)
016-2680938 (LIA)
016-3595572 (NORA)
PEJABAT KAMI: 03-56339983/03-56339982-(LIA/NORA/MIA)
EMAIL: (miaedora94@yahoo.com)
WEBSITE : e.pinjam.com

ALAMAT KAMI:
PA-DAT ENTERPRISE SDN.BHD
CT-04-10 SUBANG SQUARE CORPORATE TOWER
JLN SS15/4G 47500 SUBANG JAYA SELANGOR

ELASTIC ENTERPRISE,WISMA UOA 2,
LOBBY B.BUSINESS SUITE,TINGKAT 11,
NO. 19A-11-5,JALAN PINANG,
50450,KUALA LUMPUR.
Ip Pengirim: 175.143.58.217

pinjaman peribadi kl (bumiputera) kelulusan segera tanpa cagaran&penjamin,hubungi MIA>010-3608165

Nama: mia 010-3608165
Email: miaedora94@yahoo.com
Website: www.pinjamanpadat2u.com
Tajuk: pinjaman peribadi kl (bumiputera) kelulusan segera tanpa cagaran&penjamin,hubungi MIA>010-3608165
Iklan: SKIM PINJAMAN PERIBADI LULUS DAN TUNAI SEGERA KHAS UNTUK KAKITANGAN KERAJAAN /SWASTA/PENCEN/SOCSO
Syarikat kami boleh selasaikan hutang lama anda disyarikat lain(0verlap). Kami boleh membantu anda mencari pakej pinjaman yang paling sesuai untuk anda,
Kami hanya memberi perkhidmatan mencari pakej pinjaman yang paling sesuai untuk anda. Kami adalah perunding berdikari dan tidak mewakili mana-mana institusi kewangan. Oleh itu, nasihat kami 100% objektif dan tidak memihak kepada mana-mana syarikat. Matlamat kami adalah memberi perkhidmatan yang professional untuk membantu anda.

• Pinjaman yang mempunyai kadar keuntungan yang paling rendah
• Jumlah pinjaman yang tertinggi (Daripada rm 500.00 hingaa rm 20,000.00)
• Tempoh pembayaran balik yang paling lama
• Syarat pinjaman yang paling longgar

Kelebihan Pinjaman Peribadi
Tanpa Penjamin
Tidak perlu cagaran
Dokumentasi MINIMUM
Proses cepat dan tunai segera (Kelulusan Segera)
Syarat kelayakan longgar
Blacklist, CTOS dan CCRIS layak
Berminat? (UNTUK PERSONAL LOAN SEGERA SAHAJA)
Sila bawa dokumen;

1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) Buku bank yang telah dikemaskini atau 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Pengesahan jawatan
4) Bil Air / Bil Elektrik

UNTUK KETERANGAN LANJUT HUBUNGI
LIA (PERUNDING ANDA)
HP:016-2680938/SKIM PINJAMAN PERIBADI LULUS DAN TUNAI SEGERA KHAS UNTUK KAKITANGAN KERAJAAN /SWASTA/PENCEN/SOCSO
Syarikat kami boleh selasaikan hutang lama anda disyarikat lain(0verlap). Kami boleh membantu anda mencari pakej pinjaman yang paling sesuai untuk anda,
Kami hanya memberi perkhidmatan mencari pakej pinjaman yang paling sesuai untuk anda. Kami adalah perunding berdikari dan tidak mewakili mana-mana institusi kewangan. Oleh itu, nasihat kami 100% objektif dan tidak memihak kepada mana-mana syarikat. Matlamat kami adalah memberi perkhidmatan yang professional untuk membantu anda.

• Pinjaman yang mempunyai kadar keuntungan yang paling rendah
• Jumlah pinjaman yang tertinggi (Daripada rm 500.00 hingaa rm 20,000.00)
• Tempoh pembayaran balik yang paling lama
• Syarat pinjaman yang paling longgar

Kelebihan Pinjaman Peribadi
Tanpa Penjamin
Tidak perlu cagaran
Dokumentasi MINIMUM
Proses cepat dan tunai segera (Kelulusan Segera)
Syarat kelayakan longgar
Blacklist, CTOS dan CCRIS layak
Berminat? (UNTUK PERSONAL LOAN SEGERA SAHAJA)

Sila bawa dokumen;-
1) 3 bulan slip gaji terkini
2) Buku bank yang telah dikemaskini atau 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Pengesahan jawatan
4) Bil Air / Bil Elektrik

UNTUK KETERANGAN LANJUT HUBUNGI
( PERUNDING KEWANGAN ANDA)
NO HP:
010-3608165 (MIA)
016-2680938 (LIA)
016-3595572 (NORA)
PEJABAT KAMI: 03-56339983/03-56339982-(LIA/NORA/MIA)
EMAIL: (miaedora94@yahoo.com)
WEBSITE : e.pinjam.com

ALAMAT KAMI:
PA-DAT ENTERPRISE SDN.BHD
CT-04-10 SUBANG SQUARE CORPORATE TOWER
JLN SS15/4G 47500 SUBANG JAYA SELANGOR

ELASTIC ENTERPRISE,WISMA UOA 2,
LOBBY B.BUSINESS SUITE,TINGKAT 11,
NO. 19A-11-5,JALAN PINANG,
50450,KUALA LUMPUR.
Ip Pengirim: 175.143.58.217

pinjaman peribadi kl (bumiputera) kelulusan segera tanpa cagaran&penjamin,hubungi MIA>010-3608165

Nama: mia 010-3608165
Email: miaedora94@yahoo.com
Website: www.pinjamanpadat2u.com
Tajuk: pinjaman peribadi kl (bumiputera) kelulusan segera tanpa cagaran&penjamin,hubungi MIA>010-3608165
Iklan: SKIM PINJAMAN PERIBADI LULUS DAN TUNAI SEGERA KHAS UNTUK KAKITANGAN KERAJAAN /SWASTA/PENCEN/SOCSO
Syarikat kami boleh selasaikan hutang lama anda disyarikat lain(0verlap). Kami boleh membantu anda mencari pakej pinjaman yang paling sesuai untuk anda,
Kami hanya memberi perkhidmatan mencari pakej pinjaman yang paling sesuai untuk anda. Kami adalah perunding berdikari dan tidak mewakili mana-mana institusi kewangan. Oleh itu, nasihat kami 100% objektif dan tidak memihak kepada mana-mana syarikat. Matlamat kami adalah memberi perkhidmatan yang professional untuk membantu anda.

• Pinjaman yang mempunyai kadar keuntungan yang paling rendah
• Jumlah pinjaman yang tertinggi (Daripada rm 500.00 hingaa rm 20,000.00)
• Tempoh pembayaran balik yang paling lama
• Syarat pinjaman yang paling longgar

Kelebihan Pinjaman Peribadi
Tanpa Penjamin
Tidak perlu cagaran
Dokumentasi MINIMUM
Proses cepat dan tunai segera (Kelulusan Segera)
Syarat kelayakan longgar
Blacklist, CTOS dan CCRIS layak
Berminat? (UNTUK PERSONAL LOAN SEGERA SAHAJA)
Sila bawa dokumen;

1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) Buku bank yang telah dikemaskini atau 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Pengesahan jawatan
4) Bil Air / Bil Elektrik

UNTUK KETERANGAN LANJUT HUBUNGI
LIA (PERUNDING ANDA)
HP:016-2680938/SKIM PINJAMAN PERIBADI LULUS DAN TUNAI SEGERA KHAS UNTUK KAKITANGAN KERAJAAN /SWASTA/PENCEN/SOCSO
Syarikat kami boleh selasaikan hutang lama anda disyarikat lain(0verlap). Kami boleh membantu anda mencari pakej pinjaman yang paling sesuai untuk anda,
Kami hanya memberi perkhidmatan mencari pakej pinjaman yang paling sesuai untuk anda. Kami adalah perunding berdikari dan tidak mewakili mana-mana institusi kewangan. Oleh itu, nasihat kami 100% objektif dan tidak memihak kepada mana-mana syarikat. Matlamat kami adalah memberi perkhidmatan yang professional untuk membantu anda.

• Pinjaman yang mempunyai kadar keuntungan yang paling rendah
• Jumlah pinjaman yang tertinggi (Daripada rm 500.00 hingaa rm 20,000.00)
• Tempoh pembayaran balik yang paling lama
• Syarat pinjaman yang paling longgar

Kelebihan Pinjaman Peribadi
Tanpa Penjamin
Tidak perlu cagaran
Dokumentasi MINIMUM
Proses cepat dan tunai segera (Kelulusan Segera)
Syarat kelayakan longgar
Blacklist, CTOS dan CCRIS layak
Berminat? (UNTUK PERSONAL LOAN SEGERA SAHAJA)

Sila bawa dokumen;-
1) 3 bulan slip gaji terkini
2) Buku bank yang telah dikemaskini atau 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Pengesahan jawatan
4) Bil Air / Bil Elektrik

UNTUK KETERANGAN LANJUT HUBUNGI
( PERUNDING KEWANGAN ANDA)
NO HP:
010-3608165 (MIA)
016-2680938 (LIA)
016-3595572 (NORA)
PEJABAT KAMI: 03-56339983/03-56339982-(LIA/NORA/MIA)
EMAIL: (miaedora94@yahoo.com)
WEBSITE : e.pinjam.com

ALAMAT KAMI:
PA-DAT ENTERPRISE SDN.BHD
CT-04-10 SUBANG SQUARE CORPORATE TOWER
JLN SS15/4G 47500 SUBANG JAYA SELANGOR

ELASTIC ENTERPRISE,WISMA UOA 2,
LOBBY B.BUSINESS SUITE,TINGKAT 11,
NO. 19A-11-5,JALAN PINANG,
50450,KUALA LUMPUR.
Ip Pengirim: 175.143.58.217

APARTMENT UNTUK DIJUAL DI TAMAN PUTRA PERDANA, PUCHONG

Nama: Yasin
Email: jaybonster@yahoo.com
Website: http://shahalam.olx.com.my/apartment-di-putra-perdana-untuk-dijual-iid-365876520
Tajuk: APARTMENT UNTUK DIJUAL DI TAMAN PUTRA PERDANA, PUCHONG
Iklan: Apartment di Alpha Arena, Taman Putra Perdana, Puchong untuk dijual...

Berhampiran kemudahan : Sekolah Rendah & Menengah, Tadika, Kedai Makan, Kedai Runcit, Pasar Malan, Kedai 7-11, Klinik (24 jam), Masjid, Station Polis

Kemudahan:
~ 10 min ke Putrajaya & Cycberjaya (toll free)pasar borong, Giant & Jaya Jusco Equine Park
~ 15 min ke USJ, Shah Alam & KLIA. IOI Mall,Tesco & Giant Puchong
~ 25 min ke KL Jalan Tun Razak, Pandan Round about via MEX highway
Berhampiran highway LDP

Kemudahan bus (Metrobus & Rapid KL) sedia ada.

3 Bilik, 2 B/air, telah ditambah awning di balkoni depan dan dapur belakang, telah dipasang grill tingkap dan pintu.

RM 65,000 (Di bawah harga pasaran)

For serious buyer only, please contact
019-3676565 (direct owner, bukan agent@broker)
Ip Pengirim: 203.82.92.84

Sunday, July 29, 2012

cari duit lebih dengan kerja sambilan dari rumah.

Nama: Megat Saifullah
Email: ziji_91@yahoo.com
Website: http://partner.jobdirumah.com/jdr.php?uid=azizi_1_eaid_2
Tajuk: cari duit lebih dengan kerja sambilan dari rumah.
Iklan: Ayuh, ke laman web:
http://partner.jobdirumah.com/jdr.php?uid=azizi_1_eaid_2
Peluang keemasan bagi yang berminat untuk melakukan kerja sambilan di rumah. Sesuai untuk suri rumah, pelajar, penganggur dan sesiapa sahaja yang inginkan duit lebih. Jangan takut, jangan risau ini bukan penipuan.
Alhamdulillah saya dah dapat komisyen saya. Akhirnya boleh la saya bayar balik hutang-hutang saya.
Hasilnya memang berbaloi. Dalam sehari anda akan mendapat modal anda semula. Anda bila lagi?
Tak pun cuba yang ni:
http://prelaunchx.com/x/shahazeem
hasilnya ok juga..
Ip Pengirim: 113.210.224.96

Kerja Mudah, Hasilnya Berbaloi Dengan Part Time.

Nama: Megat Saifullah
Email: ziji_91@yahoo.com
Website: http://partner.jobdirumah.com/jdr.php?uid=azizi_1_eaid_2
Tajuk: Kerja Mudah, Hasilnya Berbaloi Dengan Part Time.
Iklan: Ayuh, ke laman web:

http://partner.jobdirumah.com/jdr.php?uid=azizi_1_eaid_2

Peluang keemasan bagi yang berminat untuk melakukan kerja sambilan di rumah. Sesuai untuk suri rumah, pelajar, penganggur dan sesiapa sahaja yang inginkan duit lebih. Jangan takut, jangan risau ini bukan penipuan.
Alhamdulillah saya dah dapat komisyen saya. Akhirnya boleh la saya bayar balik hutang-hutang saya.
Hasilnya memang berbaloi. Dalam sehari anda akan mendapat modal anda semula. Anda bila lagi?

Tak pun cuba yang ni:
http://prelaunchx.com/x/shahazeem
hasilnya ok juga..
Ip Pengirim: 113.210.224.96

free 100usd- prelaunch forex

Nama: aszmeen86
Email: aszmeen86@gmail.com
Website: http://prelaunchx.com/x/aszmeen86
Tajuk: free 100usd- prelaunch forex
Iklan: prelaunchx ini akan dilancarkan pd 27/8 jadi anda dikehendaki mencari seberapa ramai mungkin org untk join..pendptan anda diperolehi hasil dripada kutipan seberapa downline kita dpt..cek akan diberikan pda 27/8 namun harus diingat akaun hendaklah aktif sebelum dan selepas prelaunchx dilancarkan.Sebenarnya apabila sebuah sykt forex yg baru nak buka Firma, mereka akan buat spt PreLauch X dgn memberi Free account bernilai USD30 dan paling tinggi saya pernah tengok hingga mencecah USD500. Ini perkara biasa krn Firma Broker Forex antarabangsa, pelaburan mereka bukan macam sykt MLM atau sewaktu dgnnya. Pelaburan mereka Trillion Dollar utk memulakan satu2 firma broker termasuk pengiklanan dan free promotion commission.so kita ambil peluang ini dan ikut terma2 yg ditetapkan dan info2 mereka dr masa ke semasa utk menikmati bonus dan komisen yg ditawarkan kpd ahli yg berdaftar.

p/s : TIADA PAKSAAN K..nie p0n bnda free jer...
Ip Pengirim: 210.186.217.182

Friday, July 27, 2012

LAYARI WEBSITE KAMI www.pinjamanloan.com UNTUK PINJAMAN PERIBADI.CALL TASHA 03-56339963/017-6357475

Nama: TASHA
Email: spc_78@yahoo.com
Website: www.pinjamanloan.com
Tajuk: LAYARI WEBSITE KAMI www.pinjamanloan.com UNTUK PINJAMAN PERIBADI.CALL TASHA 03-56339963/017-6357475
Iklan: Assalamualaikum dan salam sejahtera……
Kami adalah Syarikat Pemberi Pinjaman Wang Berlesen (Licensed Money Lander) yang beroperasi di Kuala Lumpur dan Selangor. Kami menawarkan Pinjaman Wang Tunai Segera kepada kakitangan kerajaan dan swasta samaada anda blacklist, ctoss, criss dan mempunyai pinjaman dengan syarikat pinjaman berlesen lain.
Kami menjalankan perkhidmatan secara sah di bawah Akta Pemberi Pinjaman 1951. Kami adalah panel kewangan anda dimana kami menyediakan pembiayaan peribadi disaat anda kesempatan wang. Kami akan pastikan anda gembira dengan perkhidmatan yang telah kami sediakan.

Kenapa anda perlu memilih kami:
-pemberian wang terus
-tanpa penjamin dan cagaran
-pinjaman diluluskan dalam 45 minit (sekiranya dokumen tidak ada masalah)
-tiada pembayaran uprond sehinggalah lulus loan (tidak perlu risau untuk cuba apply)
-maklumat dirahsiakan
-yang bekerja dan menetap area KL dan Selangor sahaja
-hanya untuk bumiputra sahaja
-bukan untuk badan beruniform (polis, bomba,tentera)

Anda hanya perlu sediakan:-
1) 3 bulan payslip terkini
2) Internet banking (gaji on line bank)
3) Bil elektrik atau bil air
4) Surat pengesahan jawatan / EA letter
5) Epf atau socso

Untuk maklumat lanjut hubungi saya:
TASHA (PERUNDING ANDA)
No h/p:017-6357475
No ph: 03-56339963
No faks: 03-56219963
Email:spc_78@yahoo.com
Website: www.pinjamanloan.com
Ip Pengirim: 175.143.58.150

pinjaman peribadi kl (bumiputera) kelulusan segera tanpa cagaran&penjamin,hubungi MIA>010-3608165

Nama: mia 010-3608165
Email: miaedora94@yahoo.com
Website: www.pinjamanpadat2u.com
Tajuk: pinjaman peribadi kl (bumiputera) kelulusan segera tanpa cagaran&penjamin,hubungi MIA>010-3608165
Iklan: SKIM PINJAMAN PERIBADI LULUS DAN TUNAI SEGERA KHAS UNTUK KAKITANGAN KERAJAAN /SWASTA/PENCEN/SOCSO
Syarikat kami boleh selasaikan hutang lama anda disyarikat lain(0verlap). Kami boleh membantu anda mencari pakej pinjaman yang paling sesuai untuk anda,
Kami hanya memberi perkhidmatan mencari pakej pinjaman yang paling sesuai untuk anda. Kami adalah perunding berdikari dan tidak mewakili mana-mana institusi kewangan. Oleh itu, nasihat kami 100% objektif dan tidak memihak kepada mana-mana syarikat. Matlamat kami adalah memberi perkhidmatan yang professional untuk membantu anda.

• Pinjaman yang mempunyai kadar keuntungan yang paling rendah
• Jumlah pinjaman yang tertinggi (Daripada rm 500.00 hingaa rm 20,000.00)
• Tempoh pembayaran balik yang paling lama
• Syarat pinjaman yang paling longgar

Kelebihan Pinjaman Peribadi
Tanpa Penjamin
Tidak perlu cagaran
Dokumentasi MINIMUM
Proses cepat dan tunai segera (Kelulusan Segera)
Syarat kelayakan longgar
Blacklist, CTOS dan CCRIS layak
Berminat? (UNTUK PERSONAL LOAN SEGERA SAHAJA)
Sila bawa dokumen;

1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) Buku bank yang telah dikemaskini atau 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Pengesahan jawatan
4) Bil Air / Bil Elektrik

UNTUK KETERANGAN LANJUT HUBUNGI
LIA (PERUNDING ANDA)
HP:016-2680938/SKIM PINJAMAN PERIBADI LULUS DAN TUNAI SEGERA KHAS UNTUK KAKITANGAN KERAJAAN /SWASTA/PENCEN/SOCSO
Syarikat kami boleh selasaikan hutang lama anda disyarikat lain(0verlap). Kami boleh membantu anda mencari pakej pinjaman yang paling sesuai untuk anda,
Kami hanya memberi perkhidmatan mencari pakej pinjaman yang paling sesuai untuk anda. Kami adalah perunding berdikari dan tidak mewakili mana-mana institusi kewangan. Oleh itu, nasihat kami 100% objektif dan tidak memihak kepada mana-mana syarikat. Matlamat kami adalah memberi perkhidmatan yang professional untuk membantu anda.

• Pinjaman yang mempunyai kadar keuntungan yang paling rendah
• Jumlah pinjaman yang tertinggi (Daripada rm 500.00 hingaa rm 20,000.00)
• Tempoh pembayaran balik yang paling lama
• Syarat pinjaman yang paling longgar

Kelebihan Pinjaman Peribadi
Tanpa Penjamin
Tidak perlu cagaran
Dokumentasi MINIMUM
Proses cepat dan tunai segera (Kelulusan Segera)
Syarat kelayakan longgar
Blacklist, CTOS dan CCRIS layak
Berminat? (UNTUK PERSONAL LOAN SEGERA SAHAJA)

Sila bawa dokumen;-
1) 3 bulan slip gaji terkini
2) Buku bank yang telah dikemaskini atau 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Pengesahan jawatan
4) Bil Air / Bil Elektrik

UNTUK KETERANGAN LANJUT HUBUNGI
( PERUNDING KEWANGAN ANDA)
NO HP:
010-3608165 (MIA)
016-2680938 (LIA)
016-3595572 (NORA)
PEJABAT KAMI: 03-56339983/03-56339982-(LIA/NORA/MIA)
EMAIL: (miaedora94@yahoo.com)
WEBSITE : e.pinjam.com

ALAMAT KAMI:
PA-DAT ENTERPRISE SDN.BHD
CT-04-10 SUBANG SQUARE CORPORATE TOWER
JLN SS15/4G 47500 SUBANG JAYA SELANGOR

ELASTIC ENTERPRISE,WISMA UOA 2,
LOBBY B.BUSINESS SUITE,TINGKAT 11,
NO. 19A-11-5,JALAN PINANG,
50450,KUALA LUMPUR.
Ip Pengirim: 175.143.58.217



WEBSITE IKLAN PERCUMA

BANNER SAHABAT